Skocz do zawartości

Kolejny trafiony.

szaman3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Dzisiaj, a właściwie już wczoraj wpadł kolejny kolekcjoner. Po jego dobytek musiały przyjechać 2 samochody saperskie. Dotyczy mieszkańca suwalszczyzny.
Napisano
2 samochody bo teraz są ograniczenia co do ilości przewożonych niewypałów. tak kiedys obiło mi się o uszy. i do małogabarytowych wagomiaów jeżdżą przewaznie honkery, a nie stary.
Napisano
Ośmieszą????? A słyszałeś kiedyś o jakimś sprostowaniu w gazecie czy gdziekolwiek po nalocie na takiego errorystę"??? :) ordery już rozdane,premie wypłacone wiadomość o bandycie poszła w świat i nikt tego nie będzie odkręcał bo i po co ? Zresztą paragraf zawsze się znajdzie ... i winny też !
Napisano
jacenty-masz racje ze nie ma pózniej zadnego sporostowania i wielu ludzi zostaje uniewinnionych-ale jak wytłumaczyć tych winnych którzy trzymali mat.wybuchowy w obejściu [domu] -nazwiesz ich klekcjonerami ???? widziałem u jednago gościa cały granat możdziezowy -zbladłem na sam widok jak to wyciągał z pod warsztatu obijając nim przy wyciąganiu !!!!!!!! namówiłem go zeby wyniósł na pole i zawiadomił saperów choć z trudem zgłosił ze wyorał i po bólu-więcej do niego nie zawitałem i zerwałem kontakt
Napisano
to jakas plaga wczoraj w Białymstoku powineli jakiegos ,dziadka 43 letniego ,tez miał bardzo milutką kolekcję ,ale bez niewypałow .Nie rozumiem na co komus 75mm pocisk zardzewiały :\\

pzdr
Napisano
to juz drugi kolezka na forum hihihihih :P
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=161763

No i Młody po co ci to było? Też masz pięknie hiihihih :DDD

pzdr
Napisano
nie rozumie po co ten link...

Pik78 ale ja jestem sprawniejszy od niego:] lepjej macham saperka weic wiesz:)
Dobra ale nie po to temat zoslal zalozony zeby gadac o wieku tylko o tym kto co i jak.
Napisano
To poczytaj ostatnie 5-7 postow z tamtego linka ! Tez sie synek pluje heheheh :DDDD Ale luzik !

A teraz w temacie !
Pomyliłem sie nie w białymstoku ale w wiosce Grąd Nowogrodzie koło Nowogrodu ( łomzynskie ) u 43 letniego dziadka znaleziono ...pocisk artyleryjski ,minę,30 granatow ppanc i ppiech ,3 tysiace sztuk amunicji "
...wstepne oceny znalezisk wskazuja,ze sa to militarne zabytki z okresu 2 wojny światowej "
Kolejny ciekawy fragment to o przesłuchaniu :...podczas przesłuchania stwierdził ,ze "...pasją kolekcjonerską odkrył w sobie 2 lata temu.Niektore rzeczy znalazł podczas plac polowych ,inne kupował na targowisku w Nowogrodzie.Prokuratura wystapiła z wnioskiem o tymczasowe aresztowanie kolekcjonera "

Bandzior to Józef S. Czyli pan Józek :DDDD
zna ktos pana Józka z Grądów Nowogrodzkich

Pan Józek oprócz wolnosci stracił takze pokazane na zdjeciu w Kurierze Porannym" bron dlugą ,sztuk 4 ,czhyba 3 mosinki i mauserka ...
Napisano
aha a tyt brzmi Trochę wyorał ,trochę kupił " oraz Pół wsi mogło zniknąć ,gdyby eksplodowała kolekcja mieszkańca Grąd koło Nowogrodu "

pzdr pki
Napisano
Skoro od dwuch lat nazbierał taki arsenał to aż strach pomysleć co by było gdyby odkrył w sobie tę pasję jakieś trzydzieści lat w cześniej
Napisano
kolekcjoner" ?... dobre sobie !:))) Niedługo każdego idiotę który coś podpali,kogoś zastrzeli lub wysadzi w powietrze będą nazywać kolekcjonerem !
Napisano
Myślicie ,że takich trafinych trzeba szukać.........o nie
oni sami chcą być kretyńsko sławni.

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=273958

jacenty2004 a tego to jak byś zakwalifikował :
- kolekcjoner czy idiota

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie