Jump to content
  • 0

Bagnet ???????

strazakwaffe

Question

ma to coś juz parę lat wiele razy juz odzucałem w kąt bo juz nie miałem sił do tego w zadnej z posaidanych ksiązek które posiadam o banetach nie figuruje- ma 46,7 cm na skaner sie więc nie mieści dałem w dwóch zutach-pasuje mi to na bagnet stały składany pod lufe -ottwór który sie znajduje u nasady jest wyrobiony na jajo tak jakby od częstego składania -ale to tylko moje przypuszczenia-wydaje mi sie jednak ze to słuzyło do zabijania -proszę o pomoc-pozdro !!

15 answers to this question

Recommended Posts

ma to coś juz parę lat wiele razy juz odzucałem w kąt bo juz nie miałem sił do tego w zadnej z posaidanych ksiązek które posiadam o banetach nie figuruje- ma 46,7 cm na skaner sie więc nie mieści dałem w dwóch zutach-pasuje mi to na bagnet stały składany pod lufe -ottwór który sie znajduje u nasady jest wyrobiony na jajo tak jakby od częstego składania -ale to tylko moje przypuszczenia-wydaje mi sie jednak ze to słuzyło do zabijania -proszę o pomoc-pozdro !!

rozmiar 1----4,5cm 2---1 cm jak to odjąć to zostaje-41.2cm głowni-panowie to napewno jest do zabijania ale od czego ?jak wy nie dacie rady to juz ja napewno-na kordzik to jest za długie a moze szukać epoki po długości głowni -w jakim okresie stosowano tą długość -harakterysyczny jest yen otwór wyrobiony na jajo to napewno było składane -pozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information