Królik Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 Ukazał się właśnie na płytkach najlepszy Robin Hood, jakiego oglądałem. Serial z 1983 roku. Wydano - jak na razie - dwie płyty, zawierające 6 odcinków (w sumie jest 26 odcinków) cena jednaej - od 35 do 45PLN,w zależności od sprzedawcy.Tutaj trochę więcej:http://printel.pl/video/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Pamiętam, leciał w l. 80-tych chyba zimą.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
megakura Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 faktycznie swietny - ten nastroj, muzyka, fabula trzymajaca w napieciu. jakiz inny w porownaniu do dzisiejszych herkulesow" , wojowniczych babek" i podnobych gniotow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakai80 Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Pamiętam go ale jak ja go oglądałem to pewnie powtórka była około '87-9 roku a potem z chłopakami takie wakacje były - tylko nikt nie chiciał być szeryfem.Tło muzyczne i ukazany klimat extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekD Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Muzyka zdaje się zespołu Clannad.Też miałem łuk:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 tia ,to odległą macie młodosć ,chłopcy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Królik Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 tia, ale przynajmniej teraz nie jesteśmy wapniakami. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
scapa flow Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Super serial,najlepsza wersja Robin Hood'a.Lecial kilka razy.Moze ze dwa miechy temu lecial w telewizji w UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XANTOS Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Serial faktycznie był super, jednak pierwsza część (z tym Robinem, który później grał w Dynastii") była chyba fajniejsza. No i zdecydowanie muzyka bezkonkurencyjna!A wogóle to Hans Kloss rulez! Ostatnio kupiłem i co kilka dni dokarmiam się" kolejnym odcinkiem ;) I nawet zrobili w 5.1, więc efekt akustyczne też milusi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Królik Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Już można kupić kolejne dwie płytki Robina z Sherwood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaba Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 http://www.torrent.net.pl/tort.php?id=f1355a847b9ed03a18643a1b5ceff8a37ab7d6bd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbrozlo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 http://www.oceandvd.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.