Królik Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 Ukazał się właśnie na płytkach najlepszy Robin Hood, jakiego oglądałem. Serial z 1983 roku. Wydano - jak na razie - dwie płyty, zawierające 6 odcinków (w sumie jest 26 odcinków) cena jednaej - od 35 do 45PLN,w zależności od sprzedawcy.Tutaj trochę więcej:http://printel.pl/video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Pamiętam, leciał w l. 80-tych chyba zimą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 faktycznie swietny - ten nastroj, muzyka, fabula trzymajaca w napieciu. jakiz inny w porownaniu do dzisiejszych herkulesow" , wojowniczych babek" i podnobych gniotow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sakai80 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Pamiętam go ale jak ja go oglądałem to pewnie powtórka była około '87-9 roku a potem z chłopakami takie wakacje były - tylko nikt nie chiciał być szeryfem.Tło muzyczne i ukazany klimat extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Muzyka zdaje się zespołu Clannad.Też miałem łuk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 tia ,to odległą macie młodosć ,chłopcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 tia, ale przynajmniej teraz nie jesteśmy wapniakami. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Super serial,najlepsza wersja Robin Hood'a.Lecial kilka razy.Moze ze dwa miechy temu lecial w telewizji w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Serial faktycznie był super, jednak pierwsza część (z tym Robinem, który później grał w Dynastii") była chyba fajniejsza. No i zdecydowanie muzyka bezkonkurencyjna!A wogóle to Hans Kloss rulez! Ostatnio kupiłem i co kilka dni dokarmiam się" kolejnym odcinkiem ;) I nawet zrobili w 5.1, więc efekt akustyczne też milusi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Już można kupić kolejne dwie płytki Robina z Sherwood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 http://www.torrent.net.pl/tort.php?id=f1355a847b9ed03a18643a1b5ceff8a37ab7d6bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbrozlo Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 http://www.oceandvd.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.