Gość Napisano 16 Czerwiec 2003 Share Napisano 16 Czerwiec 2003 Witam kupiłem na allegro pusciutki cały pocisk do pak 40ale wielki moze ktoś wie jak były malowane te pociski wspomnę ze łuska jest stalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Czerwiec 2003 Share Napisano 16 Czerwiec 2003 Witam kupiłem na allegro pusciutki cały pocisk do pak 40ale wielki moze ktoś wie jak były malowane te pociski wspomnę ze łuska jest stalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 17 Czerwiec 2003 Share Napisano 17 Czerwiec 2003 A jakiż to pocisk? SprGr, czy PzGr? O ile mnie pamięć nie myli, to SprGr na żółto, z niemalowanym zapalnikiem, PzGr na czarno, łuska stalowa - zielona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
ale wielki moze ktoś wie jak były malowane te pociski wspomnę ze łuska jest stalowa.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.