Mlody Mauser Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Wiec postanowilem zalozyc nowy watek i wklejac fotki....kiedys byl taki ale zdjecia byly do dupy a teraz beda piekneCo do helmow to nie ja odpowiadam za malowanie itp itd.Wszystko jest bezbieczne.No jutro zamieszcze nowe fotki guziczkow i monetek.I reszty helmow:)POzdrawiam
Mlody Mauser Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 To II zdjecie to smieci(luski itp) Doły od szrapneli razem z pierscieniami itp:) a I i III to to co mam w pokoju:)Jest tegoo o wiele wiecej::) Zreszta jutro wrzuce fotki:)Pozdrawiam Dla tych co sie lubia czepiac(wszystko jest puste)
pik78 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dobra,dobra MM nie badz taki cwany ,wyjmuj te zza łozka i spod podłogi i pokaż szanownym kolegom za kompami ;PGratuluje piekne trafiłes trzonki ,pewnie ze skrzyneczki co heheheh ???:DDDDDpzdr
Mlody Mauser Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Tak tak dzisjjaj dorzuce reszte;))
miro5671 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No,no Młody.Całkiem fajne fanty.Nie jeden zerknie zazdrosnym okiem hehe Pozdr. Miro.
KudłatyHD Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Trzonki sie niexle trzymają, ogólnie fajne fanty:)Zapodawaj kolejne foty.
Mlody Mauser Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Bagneciki nie wykopki ani nie kupione:)A trzonki to tak trzymaja sie bo maja napis (Made in China) XD
Mlody Mauser Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Wszystko bezpieczne...mowie to zebty polowa forum sie na mnie nei zucila ze niewypaly zbieram :]
Mlody Mauser Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Tu tez wszystko bezpieczne,z dziurkami i bez ladunkow niebezpiecznych dla zdrowa.Zreszta kupione....
Mlody Mauser Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 nastepne...te wykopki ale z zbita splonka i wsadzonym pociskiem osobiscie przez roberta oberta :0
Mlody Mauser Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Hehe a z tego kawke pijam zazwyczaj o 10 rana:)
Mlody Mauser Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ta sama niemieca pucha w srodku .A dla tych co niewidza SS-SturmannPaul Hoffman.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.