jagmin Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 Jutro, tj. 5 stycznia (niedziela) o h. 11,45w programie 3 TVP zapowiadany jest program o fortyfikacjach.Miłego oglądania.
wars98 Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Witam!Dziś w Kurierze regionalnym na TVP 3 było o fortyfikacjach Świnoujścia. O ile mnie pamięć nie myli, to widziałem tam wypowiedź Piotra Laskowskiego z Fortu Zachodniego i Pani Staneckiej (Wojewódzki Konserwator Zabytków).Pozdrawiamwars98
grubas Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Witam. Program o którym pisze jagmin ukazuje się w niedziele co dwa tygodnie w TV Poznań.Miłego dnia.
Chudzin Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 No i był. Jestem trochę rozczarowany, ale tylko trochę. Tematem była kwestia ratowania polskiej kopuły, zamontowanej lecze nie zabetonowanej na sowieckim schronie. Trochę ogólnej historii, właściwie nic o osicielu" poza zdjęciami. Cieszy jednak troska o polską kopułe, tylko czy to dobry pomysł żeby na wiosnę przyjechać i ją postawić w pierwotnej pozycji?Ciekawostką było przytoczenie ekspedycji muzealników i wyrwanie przez nich z tradytora stanowiska armaty 76,2. Ale ani słowa co się z nią stało (oczywiście jest w MWP w Warszawie... na razie, bo już ponoć ją chcą zamienić z ruskimi za coś polskiego - po co było schron niszczyć?).
kocur Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Witam !Ja po obejrzeniu tego filmu wiem jaki będzie mój następny samochód na wykopki ;-)Ale materiał ogólnie fajny.Pozdrawiam - kocur !
notch Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Było nie minęło" to chyba jedyny obecnie program wykopkowy" w TV. Tak mi chodzi po głowie, czy by się nie dało go wykorzystać do kształtowania pozytywnego wizerunku środowiska, a może nawet legalizacji naszego procederu"?
adi72 Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Program jest OK. Nawet w zimie Prowadzący zmienił ie zniszczalną" skórzaną katanę na cieplejszy model.Ale nie to jest ważne...NIECH ROBI TO CO ROBI...I chwała p.Adamowi za to.Pozdro.
Chudzin Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 A swoją drogą... CZYM oni jeździli bodajże w porzednim odcinku, taki mały gąsiennicowy stworek?
Gross Born Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 mozna to gdzieś ściągnąc, bo mi umknął jakoś ten program
grubas Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Witam. Troche spóżniona reakcja ale tak na przyszłość, program o którym mowa powtarzany jest w czwartki o 15. Polecam również w środy o(niestety) 01.15 w TVP.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.