KudłatyHD Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Moje urodziny co prawda nie tak okrągłe jak Mira hehe ale też będzie niezła zabawa.Co prawda urodziny mam 19 lutego ale robię imprezę dzień wcześniej,18 listopada, moja chacienda, cytroneta do oporu, zakąska ciepła i zimna też będzie. Godzina 18. Przewidziane liczne atrakcje;)Lista miejsc ograniczona hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamto Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Nie przyjde...nie moge...logistyka pierwotna jakaś taka i niewiedza zwykła ogranicza mnnie strasznie w temacie nadwyżek witaminy C" ( czytaj cytroneta)...jedyne co cieszy to uboczne dolegliwości z którymi nie będę obcował a które zapewne by mnie w momencie nadmiernego łaknienia wyżej wspomnianej mikstury,dopadły..dlatego świadom tego że i tym razem nie będzie nam dane razem wypić tu i teraz składam Ci wyrazy i takie tam rózne zwyczajowo utarte życzenia...pozdrawiam Adamto Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Wszystkiego najlepszego !Takie mam pytanie w kwestii technicznej ... Jak robisz cytronetę? - Bo ja 5 kg cytryn, 4,5 l wody, 40 dkg cukru i 0,85l. Płynnego Zła.Pozdrawiam i miłej zabawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Dzięki za życzenia:)Ja robie troszke inaczej:)Kiedyś dodawałem cukier ale teraz już nie bo jest lepsze bez:) 1 litr spiryciku i dwa litry wody plus 0,5 kio cytryn. Wersja na urodziny Mira litr spirolu litr wody hehe. Napój pierwsza klasa:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 kocur twoja cytroneta jakaś taka mało octanowa bo Kudlatego zwala z nóg he he .Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 Moja jest poprostu smaczna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Kudłaty, ja odwiedzę cię troche wcześniej. Opijemy twoje urodzinki. Dam ci znać. Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 I znowu ominie mnie impreza!! nie mogles Kudlaty urodzic sie kiedy indziej!;-) zycze udanego chlanka i wsyzstkiego dobrego:-) oj ochleje ochleje... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Kudłatego impra podobno bez alkoholowa....Bo wypiliśmy wszystko na mojej hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Spokojnie już kolejne hektolitry są przygotowane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Z jednej imprezy zrobiły mi się 4:))Jutro będzie YoWheris z Aską + kilku kumpli.w piątek 6 osóbW sobote 5 osóbA na 18 lutego narazie 10 osób się zapowiedziało hehe.dwa tygodnie nie będę trzeźwy ehheLimit miejsc na wyczerpaniu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Kudłaty myśle, że ja za tydzień też się zjawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Jakl 18 listopada, to już były, faktycznie, trochę wcześniej ;-)).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 No fakt.Kudłaty,do listopada masz jeszcze trochę czasu hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Jaki listopad hehe, 11 listopada to mam imieniny heheAle wczoraj zesmy popili zdrowo hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 kolejna impreza już w piątek heeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Sory,ale napisałeś w pierwszym poście tego tematu,że urodziny robisz 18 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 O kurde faktycznie heheheUrodziny mam 19 lutego :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Fota z piątku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Z tego skypowego piatku? :D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Tak wtedy się łaczyliśmy z Tobą hehehe, Najważniejsza i największa impreza już jutro:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Kudłaty przepraszam ale nie damy rady jutro przyjechać ponieważ Oskar jest jeszcze chory. Ale nie zapominam o Tobie i w marcu na ognisku dostaniesz 0,5 EKSPLORATORS-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 O kurcze to lipa:((( kto mi teraz tyle cytronety wypije i zje wszystkie specjały???:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.