skumin Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Witam , może wiecie coś na temat ciekawych miejsc w tych okolicach, często tam bywam i mam wykrywkę, kiedyś w starym Odkrywcy był jakiś artykuł na ten temat, ale nie mogę się do niego dokopać..dzięki z góry za info Skumin Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Horoszki to blisko Serpelic no fajne miejsce polecam ci knajpe z Arabskim zarciem piwko w Uroczej i splyw kajakiem po BUGU , uwazej bo w tych okolicach jest wiele stanowisk arheo i sa nieoznaczone a nasz konserwator zabytkow jest bardzo srogi facet i pilnuje swojego terenu bardzo dobze , jest tam Nadbuzaniki Park Krajobrazowy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Dzięki za info , więc nie mam się co wychylać za bardzo, poza prywatny las.Pozdrawiam Skumin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 skumin warto pokopac warto no i u ludzi na wioskach jest sporo fajnych zeczy , wienc kop i kop. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Właśnie się wywiedziałem, że w 44' stacjonowali w tych okolicach Węgrzy i pozostawiali po sobie dużo nieprzyjemnych prezencików w postaci tych ich charakterystycznych, czerwonych granatów , niestety najwięcej ofiar zebrały wśród dzieci ze względu na zabawkowy" wygląd.Pozdrawiam Skumin Link to comment Share on other sites More sharing options...
pni Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Swojego czasu kopałem w tych okolicach niestety bez przygotowania merytorycznego i z wyjątkiem miejsc walk partyzantów (łuski od amunicji USA) nic ciekawego nie wyszło. W tym rokutakże się tam wybieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 wegrzy powiadasz wiem o tym od 3 lat, a te luski to czesc tego co zostalo wystrzelone ze zrzutow , Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastman Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Również mialem przyjemność troszeczkę się tam pobawić. Zabawa trwała ok. 3 godz., a efekt jedna rosyjska łuska, a właściwie jej pozostałość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.