przemkokrak Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 który lepszy? prosze o wypowiedzenie sie na ten temat wszystkich użytkowników tych wykrywek.będe bardzo wdzięczny.Mam zamiar zakupić jeden z powyższych a niebardzo wiem który.Prosze o porade i pomoc.
Martin Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Zdecydowanie Minelab, jest to wykrywacz znacznie skuteczniejszy i lepiej wykonany od Bounty Huntera.Pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 WitamMoim zdaniem musisz sobie zadac pytanie jak długo bedziesz w terenie...Jeżeli wypad rekraacyjny(1-4 godz.)to zdecydowanie Minelab a jeżeli chcesz szukać dłużej(4-...) to Land Star.A wszystko to o wagę Minelaba.Jest naprawde cięzki.Pozdrawiam
danieloff Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Ja z BH Lone Stara przesiadłem się na Minelaba Musketeera. Po pierwsze z powodu większej solidności Minelaba - mocna, zwarta budowa, solidna cewka, chciałem sprzęt na kilka lat, a mój 2-letni BH zaczął klekotać" i bałem się, czy wytrzyma kolejny sezon. Po drugie BH mają bardzo duże zużycie baterii - komplet nowych alkalików zjadał w 1 dzień. Muskeeter z w pełni naładowanymi akumulatorkami poj. 2 500 pozwala na 3 dni poszukiwań ok. 10 godzin dziennie. Po trzecie Musketeer lepiej namierza drobne przedmioty, ma tez pinpoint. Zasięg też moim zdaniem trochę lepszy, chociaż nie rewolucyjnie. Rzeczywiscie, Musketeer jest trochę ciężki, ale akurat dla mnie to nie problem, duże ze mnie chłopisko:-) Ogólnie dla mnie Minelab to sprzęt jednak lepszej klasy niż BH, solidniej wykonany, w USA Bounty Hunterki sprzedawane są w marketach i przy plażach na monetki. Ale i z BH mialem niezłe rezultaty, na pewno polecam na początek 0 lekkość i łatwość obsługi, niezła dyskryminacja pozwala określić BH jako dobry wykrywacz pierwszego kontaktu". A potem radzę kupić coś solidniejszego. Daniel
k-szela Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Zgodzę się co do wagi jest ciężki, z czasem idzie się przyzwyczaić no chyba że ktoś jest słabeusz:)))
przemkokrak Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 Czy jest w Krakowie jakiś sklep w którym można go kupić?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.