Łukasz Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Witam!(...) i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą -ty, ze snu podnosząc skroń,stań u drzwi."Szkoda życia kolego. Za jednego zrzyna straego mauserka, czy mosia można sobie zmarnować życiorys.Czy ten hełmik z orłem wz.43, kuricą to oryginał? Kopia?Przypuszczam, że to drugie.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Tata zbiera dość długo ja z wykrywaczem chodze trzeci rok mam prośbe o usunięcie tego wątku jeśli to możliwe to był błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 czemu to był bład, pokazales zdjecia kolekcji bez zgody ojca, nie ładnie nie ładnie, a czemu mod nie usunął wątku na rzyczenie kubasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 ziarnoo, ostatni post był napisany ponad 5 lat temu !!!!!!!!!!!Archeolog się znalazł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Bo kubas sobie nie rzyczył, ewentualnie życzył - ortografia się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.