maxikasek Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 W piątek urodziła mi się córa. gratulacje i datki chętnie przyjmę :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Gratulacje, oby tak dalej.A datek to dostaniesz od państwa - becikowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Córa na medal ,nie tracisz czasu Maks !! Gratulacje od Liska i ferajny z Dolnego Śląska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Bocian w zimie dziwne ale cuda sie zdarzają GRATULACJE !!!!!!!!!!! :)od sirpavloPs:kiedy pępkowe ?pozdrowienia dla córeczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek68 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Od Liska masz MISIA dla córki którego osobiście odkryłem . Z uwagi na mase musisz odebrać go osobiście .Pozdrawiam również mame tej uroczej dziewczynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Pozdrowienia dla szczesliwych rodzicow.Ja i moja Malzonka mamy to juz za nami nasz mikrus ma juz miesiac.Musze przyznac ze dal nam toche w kosc.Pzdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 spóźnione, ale z szczere - GRATULACJE!!!!!!!!G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Gratuluje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Gratulacje dla tatusia:))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Gratlejszyn!!!!:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 piękne dzięki. Dominik nie podlizuj się i tak ci tych blach nie wybaczę :-). Lisek obawiam się że ten misio jest większy od mojej Misi :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Ano, czas umierać, nowe kadry się pojawiają. Chyba połamię wykrywacz, wybuduję piec, wlezę na niego i będę per..ł z pod kożucha. TAK czy OWAK niech żyje Dzielna Młoda Gwardia !!!..... tyż, ale DZIADEK !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 hehe Andrzej, jak tylko sie ociepli i jesli bedziesz mial czas to daj znak, tam kurde musza jeszcze byc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 maxi, zawiodlem sie, myslalem, ze nadobnej niewiascie juz becik w camo uszyles ;-)gratki, niech sie zdrowo chowa na lonie natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1977 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 boże kiedy moja byla taka malusia?zycze zdrowia, jest piekna! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 GRATULACJE!!!! eno nie tracisz czasu!! he he ją może też wciagniesz w nasz temat?/ to kiedy wybierasz sie z córą w pierwsze łowy?? mi to możecie też pogratulować moego kochaneg ynka którego wczoraj skończyłem robić....... hi hi mój hełm kochany niemiec! m40 JESZCZE RAZ GRATULACJE I WIEKIE POZDRO DLA CóRY!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 VASILI -Jezuniu podziwiam twoja rodzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.