Grzechotnik Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 Jeśli już było to sorki.http://www.diving.ee/articles/art035.html
komunacccp Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Super tez chcem taki czold:D Musze poszukac u nas w bajorkach:D
scapa flow Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 dobre!!!Ciekawe ile jeszcze ciezkiego sprzetu czeka na swojego znalazce?
komunacccp Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Mysle ze jeszcze jest tego sporo. Ziemia i woda kryje sporo pozostalosci po wojnach. Co jakis czas sie slyszy o wydobyciach. Warto by ponurkowac troche:)
dzasiek Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 hmm nawet nie wiecie ile razy trzeba,ale jak ktoś ma pewny namiar to służe i ekipą i sprzetem
Grzechotnik Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Hehe, ja tam mam taki namiar, wymienia się to jako zatopione czołgi i pojazdy pancerne - o ile wiem nigdy nie zostały wyjęte, teraz jest tam sztuczny zalew więc pewnie są pod grubą warstwą mułu.Inne miejsce - to trzy czołgi niemieckie (ni znam typu) pozostawione na mokradłach, z czasem toneły coraz głębiej, ponoć parę lat temu jednego wyjęto (ale nie mogę znaleźć informacji kto) tego któremu jeszcze lufa wystawała, pozostałe są ciągle pod wodą.
01111977 Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Warto by bylo wziac przyklad z rosyjskich kolegow.Dla nich jak widac wydobywanie rodzynkow z ciasta'nie stanowi wiekszego problemu
komunacccp Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Jka dobrze widzialem to im pomagalo wojsko a u nas pewnie by nie pomogli heh polska
oksio Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Komunacccp a ty skąd wiesz ze by nie pomogło!Pytałeś kiedyś ?Tylko wystarczy pogadać i jak wiedzą że jesteś czysty to WZT się znajdzie i laweta !
komunacccp Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Nio moze by pomoglo, ale jak wiemy czestym problemem jest biurokracja. czesto utrudnia sie takim ludziom jak my poszukiwania itp. Jak by juz sie zgodzili to zapewne troche by to potrwalo:).POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.