Tristan Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Niedawno kupiłem sobie wykrywacz minelab explorer 2 pro ,ale nie mam instrukcji. Czy pomógłby ktoś w ustawieniu. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
proscan Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Instrukcję oryginalną można ściągnąć tutaj:http://206.188.2.79/products/manuals/ExplorerII-English.zipInstrukcja po polsku jest płatna. Porady są bezpłatne, ale w sensowych granicach. Cała instrukcja to 88 stron, więc nie ma możliwości by omówić wszystko na forum.Dużo zresztą już było na temat ustawiania - wystaczy poszukać na tym i innych forach.pzdr.proscan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent_Vega_69 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Jak widać instrukcja obsługi to całkiem poważny punkt za tym, by kupować w Polsce a nie na eBay (oczywiście nie dla poliglotów). Niestety, nie mam takiej instrukcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Musisz kupić instrukcję. Pomoc w ustawieniach tego niby prostego sprzętu może nie wystarczyć. Nie kosztuje to drogo, a będziesz tego potrzebował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proscan Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Instrukcja nie jest tania. Ale jak się porówna z ceną samego wykrywacza, to nie warto jej nie mieć.Ciekawostka. Gdyby ktoś chciał kupić angielski oryginał papierowy (w pdf-ie za darmo) to cena katalogowa" w Minelabie wynosi 8,6 Euro.pzdr.proscan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristan Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Dziękuję bardzo wszystkim za instrukcję.A czy moglibyście mi podać przykładowe ustawienia na których np: wy chodzicie ? na których są dobre osiągi ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecix Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Do Vincent_Vega_69Jesli ktos kupuje i finalizuje transakcje na ebay to raczej potrafi poslugiwac sie jezykiem obcym w stopniu umozliwiajacym przeczytanie i zrozumienie instrukcji obslugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek P Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Poza tym kupujac na ebay oszczednosc na cenie jest na tyle duza, ze spokojnie oplaca sie jeszcze wylozyc te 50 zl i dokupic od Proscana instrukcje :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.