Tristan Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 Niedawno kupiłem sobie wykrywacz minelab explorer 2 pro ,ale nie mam instrukcji. Czy pomógłby ktoś w ustawieniu. Z góry dziękuję
proscan Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Instrukcję oryginalną można ściągnąć tutaj:http://206.188.2.79/products/manuals/ExplorerII-English.zipInstrukcja po polsku jest płatna. Porady są bezpłatne, ale w sensowych granicach. Cała instrukcja to 88 stron, więc nie ma możliwości by omówić wszystko na forum.Dużo zresztą już było na temat ustawiania - wystaczy poszukać na tym i innych forach.pzdr.proscan
Vincent_Vega_69 Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Jak widać instrukcja obsługi to całkiem poważny punkt za tym, by kupować w Polsce a nie na eBay (oczywiście nie dla poliglotów). Niestety, nie mam takiej instrukcji.
hydro Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Musisz kupić instrukcję. Pomoc w ustawieniach tego niby prostego sprzętu może nie wystarczyć. Nie kosztuje to drogo, a będziesz tego potrzebował.
proscan Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Instrukcja nie jest tania. Ale jak się porówna z ceną samego wykrywacza, to nie warto jej nie mieć.Ciekawostka. Gdyby ktoś chciał kupić angielski oryginał papierowy (w pdf-ie za darmo) to cena katalogowa" w Minelabie wynosi 8,6 Euro.pzdr.proscan
Tristan Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 Dziękuję bardzo wszystkim za instrukcję.A czy moglibyście mi podać przykładowe ustawienia na których np: wy chodzicie ? na których są dobre osiągi ;-)
krecix Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Do Vincent_Vega_69Jesli ktos kupuje i finalizuje transakcje na ebay to raczej potrafi poslugiwac sie jezykiem obcym w stopniu umozliwiajacym przeczytanie i zrozumienie instrukcji obslugi...
Jacek P Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Poza tym kupujac na ebay oszczednosc na cenie jest na tyle duza, ze spokojnie oplaca sie jeszcze wylozyc te 50 zl i dokupic od Proscana instrukcje :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.