obert8 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 stedke ja jestem niedaleko szkocji w Shildon ale narazie siedze w polsce do 10 lutego pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 juliani znalazles robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 http://londynek.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Kolejny człowiek uciekł z Polski. Masz szczęście i duże szanse na znalezienie pracy, dobrze płatnej i na szcześliwe życie w normalnym świecie. Teat nie na to forum ale trzeba Cie troche poratować. Wyjeżdzaj z miasta, trzymaj sie z dala od Polaków, szanuj siebie i swój zolądek...i nie przeliczaj na złotówki. :)No to teraz już możesz odetchnąć spokojnie? Nie? Wiedziałem.JobCenter olej- nic tam nie znajdziesz. Złóż podanie do prywatnych agencji pośrednictwa. Zalatwią ci robote szybko bo na tobie zarabiaja. Zapewniaj sobie komfort bo w końcu możesz sobie na wszystko pozwolić, tutaj naprawde, relatywnie do zarobków jest bardzo tanio. Ja za dniówke mogę spokojnie kupić 50 litrów paliwa a w kraju... szkoda gadać. A jak cie bedą wyzywać od zmywaków, zrywaczy azbestu (Lokomotywa-pozdrawiam) to powiedz że i tak zarabiasz 4 razy wiecej niz oni na biurkowych posadach szamający saceson. wiekszość ludzi nie wóci do kraju- ci co nie chcą sie uczyć, nie mają checi i myślą o 15letnim Golfie lub 20letnim Audi nie bedą dla Ciebie konurencja. Skoro już tu jestes to nie ma sie o co martwić...ale zaczęła się emigracja zorganizowana iii...ja meszkam na głębokiej prowincji i nawet tutaj zaczęły docierać całe autokary pełne polaków- z załatwiona już w Polsce praca, mieszkaniami... W wekszości o ludzie bez jakichkolwiek espektyw...po studiach, lub bez peniedzy....smutne to.A oglądać masz co... zwłasza jeżeli jesteś miłośnikiem historii. Cała Szkocja...War & Peace Show, Beltring, muzea Londynu- Northolt i Imperial War Museum....każda mieścina ocieka historią nawet moja :)- duga co do zniszczeń w czasie wojny.A jak już sie ustawisz to pomyśl o szprzecie który czeka tylko na Ciebie....broń z certyfikatami za grosze, samochody że łzasiw w oku kreci...ostatnio widziałem Dodge za 2800. Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Howgh!! Przyznaje racje Czerwonemu bratu! Wszystko sie zgadza..tylko..z exploracja i piszczlka to tutaj trudno cos zadzialac.No ale coz.Nie mozna miec wszystkiego.Za to mozna przyjechac na wakacje do polski i bezgranicznie oddawac sie wypoczynkowi czynnemu.Pozdrawiam serdecznie wszystkich GastArbeitrow z Albionu I Zycze sobie i wam bysmy ktoregos dnia mogli spokojnie wrocic do 'Normalnej Polski'..a takze 180 lat zycia w zdrowiu i jackpota w 'Euromillion'..tak samo prawdopodobne jak normalna polska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 juliani co z toba znalazles prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Witam Panowie. Prace znalazlem ale tylko dzieki pomocy znajomych z Polski. Tak sie zlozylo ze znajomy ojca otwieral dwa kolejne sklepy i prace znalazlem tam.Adresow ze sklepami jeszcze nie sprawdzilem ale zwiedzilam War Imperial Museum. Wiem ze dluzej niz rok tu nie wytrzymam, tu wszystko jest odwrotnie ;)POZDRAWIAM i dzieki za rady Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Indian Chief poprawiles mi humoro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 uwazaj na samochody mnie zabily by z 200 razy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Juliani - to dobrze, powodzenia.Odwrotnie - zobaczysz jak pojedziesz w odwiedziny do PL to dopiero bedziesz zakrecony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filet000 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 HEJ HEJ Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam mieszkam w St.Albans pod Londynem i chętnie zaoferuje pomoc,mam do wynajęcia 2 pokoje ,2 osobowe .W cenie 40f od osoby za tydzień.Myśle że to dobra cena.Prosze o kontakt Marek +447875561436..Pierwszeństwo mają dziewczyny:-)))POZDROWIONKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 cze.mozna tu zobaczyc duzo ciekawych rzeczy ale i tak nic niezastapi mi widoku mazurskich lasow... tego najbardziej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.