strazakwaffe Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 co to jest za sprzęt wykopałem to kiedyś w bieszczadach bębenek ma na 6 sztuk prawie mieści sie w paczce papierosów-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Rewolwer, pospolicie zwany bulldog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Zobacz tuhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=181406#181809pozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 pudło kruszna.mój ma 3 cm lufy i średnice jej na zewnątrz ok 8 mm około bo jest w złym stanie nie nie ogę zmierzyć dokładnie-a więc nie moze oczywiście to być dziewiątka -pozdro-w wogule to ci pisałem ze mieści sie w paczce po papirosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Mój drogi chodziło mi oto że jest w typieBuldoga",czyli jedną z WIELU RODZAJI kopii-także o różnej wielkości.I od wielu producentów.pozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 ok. kruszyna dzięki za pomoc i to sie liczy-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 OrginalnyBuldog"jest tutaj-http://www.earmi.it/armi/atlas/73.htmpozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 zapomiałem dodać istotnej iformacji ze spust ma składany w kierunku lufy aby sie nie czepiał w kieszni mareiału-widac to choć przyznaje ze fotka jest kiepska -nie posiada tez zadnych śladów ze posiadał kabłąk do osłony spustu-to chyba zawęża-temat pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 może tu będzie lepiej paczke dodałem dla porównania-kurcze znowu nie ostro ale chyba lepiej niż wcześniej-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.