KoMbAtAnT Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2006 Jak w temacie, gdzie moge zdobyc takie odlewy ? Na allegro obecnie nie chodza, wiec z tad te moje pytanie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek J-23 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 na maila wysłałem ci kontakt w sprawie alusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 jak ktoś ma kontakt z osobą która wykonuje odlewy niech podzieli się jeszcze ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Marek J-23 - i ja proszę o namiery na maila.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tierce Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 I ja tez :D:D Odlewy ostatnio to dobry interes ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 No właśnie. Moglibyście to załatwiać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.