sWa Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 Żołnierze!! Mamy najnowsze wiadomości od naszych dzielnych zwiadowców! W rejonie Stalingradu planowana jest konfrontacja pomiędzy Wehrmachtem a niezwycięzona Armia Czerwona. Pośród ruin i zgliszczy na kamieniołomie niejednego czeka śmierć.... Zwaśnione armie spotkaja się na terenie kamieniołomów w Stępinie, w gminie Frysztak w województwie podkarpackim! Siła ich nieznana... Atak planowany jest na 12 lutego godzina 14:00. Jeszcze jest szansa, abyscie dopomogl w pokonaniu wroga...Dokładny regulamin imprezy dostępny jest na stronie GRH Galicja"(adres w dziale linki")Po szczegółowe informacje proszę pisać na adres: krzysiek491@tlen.pl lub na prośbę na forum. ZA NARODUUU!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Będą ciekawe foty. Kto bedzie odtwarzał Wasyla Zajcewa ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 ...na terenie kamieniołomów w Stępinie, w gminie Frysztak w województwie podkarpackim..." to jaki to rejon Stalingradu?!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 Oczywiście fotki będą po imprezie. Prosiłbym o zgłaszanie sie grup chcących brać udział w rekonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 pik, nie widziałeś tego kamieniołomu ;)warunki to tam są świeeeeeeeetnetylko dajcie na ofiare za śnieg....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 acer, ja moge robić za Zajcewa, załatwcie mi tylko celownik optyczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 WitamTroche namieszałem zamiast dopisać to otworzyłem nowy wątek. Czy istnieje możliwość udziału po stronie Niemieckiej dwóch wolnych strzelców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 dziadziu" jak najbardziej zapraszamy zorganizowane GRH jak i wolnych strzelców. Odezwij się jeszcze do mnie na maila krzysiek491@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 A oto link do stronki GRH Galicja. Skoro ja mam problemy ze znalezieniem jej w dziale Linki" to co dopiero inni :]http://www.grhgalicja.miasto.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=31Pozdrowienia od frysztackiego oddziału GRH Galicja czyli MK & Luk94! Do zobaczenia na rekonstrukcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Napewno tam będę już odpaliłem mój motocykl w sezonie zimowym jeszcze tylko malowanie zimowe i odjazd. może w tym roku nikt mi z wózka nia zkroji taśm mocyjących osprzet :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Na mnie też możecie liczyć :D napewno tam będe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 G.R.H. Galicja informuje, że z powodu trudności organizacyjnych za które grupa nie odpowiada, impreza Stalingrad 1943" nie odbędzie się w dniu 12 lutego 2006. Najbliższy termin imprezy nie jest jeszcze znany. G.R.H. Galicja dołoży wszelkich starań aby rekonstrukcja odbyła się jeszcze w lutym 2006. Niebawem powinien być znany nowy termin imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Mam nadzieje że szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Chłopaki przykra sprawa doszły mnie słuchy, że podobno impreza się nie odbędzie :-/ czy to na 100% pewna informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Jednak sie chyba nie odbędzie :(((G.R.H. Galicja informuje, że z powodu trudności organizacyjnych za które grupa nie odpowiada, impreza Stalingrad 1943" nie odbędzie się. Regulamin dotyczący rekonstrukcji jak i sama nazwa przestaje obowiązywać.Szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 No wielka szkoda, bo wielu znajomych zaoferowało się że przyjedzie. A nie ukrywam, że klimaty tamtych stron są pierwsza klasa :-) kto był to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Szkoda że się nie odbędzie winni temu powinni ponieść karę. Jak by trzeba było nasza grupa może wystąpić w roli plutonu egzekucyjnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanZan Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 grhszwadron :-) winni, egzekucja? Ciekaw jestem czy ktoś za tym stał wiesz coś może o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wit Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 szkoda że klapa wiele osób się wybierało, co do plutonu egzekucyjnego to mogę na ochotnika pociągnąć za motocyklem winnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Klos Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Ja myślę, że świetnie do tej rekonstrukcji nadawał by się 3 Bastion Grolman. Chłopaki wywodzą sie ze środowiska bunkrowego i są naprawdę niesamowici. Kilku z nich nurkuje z profesjonalnym sprzętem, wspinają się lub zjeżdżają po linach po min. 30 m.itp. Nocleg i ognisko przy -20C to dla nich pestka i chleb codzienny a i strzelają tez całkiem, całkiem... Piszę tylko co zaobserwowałem przez kilka oststnich lat obserwując ich tu i tam... Ale to już muszą się sami zaoferować.Bestronny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Strzelają ??? Tiaaaa ,a z czego konkretnie strzelają , jeśli mozna wiedzieć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Do Kapitana Klosa..: Skad o nas tak duzo wiesz..?? Laurka hymm nie wiemy czy byc wdziecznymi za taka laurke bo troche przesady lekkiej jest w tym wszystkim nawet nie troche ale sporo. A co do strzelania to strzealmy z dzial i kilku V2 na kazdej imprezie..:))pozdrawiam GoralGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUNKERITES Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Kapitan Kloss - skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.