ppp.p Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 To pierwsze to myślę, ze początek wojny. Mają chyba hełmy M35.Wehrmacht.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp.p Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp.p Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 Prośba jak wyżej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp.p Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Dzięki! A jaka to formacja? Piechota? Piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Nie wiem czy mam rację ale podobno ten sposób mocowania płacht przeciwchemicznych (przeciwiperytowych) do puszek na początku wojny był nieregulaminowy - powodowało to przecinanie płacht - nie jestem pewien ale tak coś mi po głowie chodzi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ppp.p
Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek!
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.