ppp.p Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek!
Boruta Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 To pierwsze to myślę, ze początek wojny. Mają chyba hełmy M35.Wehrmacht.Pozdrawiam
ppp.p Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek!
ppp.p Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Napisano 16 Styczeń 2006 Dzięki! A jaka to formacja? Piechota? Piotrek
skumin Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Nie wiem czy mam rację ale podobno ten sposób mocowania płacht przeciwchemicznych (przeciwiperytowych) do puszek na początku wojny był nieregulaminowy - powodowało to przecinanie płacht - nie jestem pewien ale tak coś mi po głowie chodzi ...
Pytanie
ppp.p
Witam! Mam pytanie: czy Panowie mogliby mi przybliżyć okres, w którym zostało zrobione zdjęcie, miejsce, jednostkę? Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam, Piotrek!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.