Skocz do zawartości

John Smith snajper z Iraku

dect

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Fifty-cal" w akcji. Tak dla odmiany po Jubie.
http://video.google.com/videoplay?docid=5820322807673807576&q=sniper
Napisano
musze was dziewczynki rozczarowac ,ten filmik nie jest z Iraku nawet nie Afganistanu ,ale z USA -kolesie strzelaja do zwierzyny w jednym ze stanow (12,7 tam jest dopuszczony do polowan)A ze jest opisane jako filmik z Iraku ,no coż ,nie wszystko zloto co sie swieci :D

pzdr p
Napisano
Sorki za literówke w nicku.

A skoro jeszcze raz to ukierunkuje ci odpowiedz. Na śniadanko szyneczka smakuje? Rosołek na niedzielny obiadek też? i to mięsko co na drugie danie było smakuje?
I myślisz ze wołowina z tego rosołku to na takim drzewie rośnie i ją etycznie się z tego drzewa zrywa:)))A szyneczke to pani w mięsnym skąd ma?
Skórzane buciki na zime tez sie przyodziało co by nózki nie zmarzły i moze nawet kurteczke skórzaną mamy co?
Napisano
kolego nowotny
zjesz cos z tego ochlapu rozszarpanego przez pocisk .50 ?
Widziales te szczepy latajace w powietrzu?
Wiem o czym pisze bo tradycje mysliwskie nie sa mi obce i wiem z kad sie bierze szyneczka, skora na buciki- ty chyba nie wiesz o czym piszesz.
Podoba Ci sie zabijanie dla zabijania? To musisz skorzystac z uslug specjalisty- bo ja Ci nie pomoge.
Napisano
No taki szpeczjalista" jak ty z pewnośćią nikomu nie pomoże. Przepraszam, potraktowałem Cie zbyt poważnie, a te jak piszesz szczępy latające w powietrzu" to niemal to samo co w Polsce szczur tego się nie je, a zbić trzeba.I nie pisz tu o swej wiedzy na temat tradycji myśliwskich bo jest taka sama jak wiedza na temat pisowni słowa strzępy"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie