piotr k Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 witojcie !w zeszłym roku jechała kolumna pojazdów wojskowych na zlot do Darłowa i między innymi jechał ON. Wiecie może co to za pojazd ? wcześniej też go parę razy widziałem i zawsze mi się podobał.pozdrawiam Piotr
piotr k Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 dzięki bardzo za odpowiedź, ciekawe czy ktoś w polsce go posiada ?
pająk Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Volvo TPV, 1944-1946, 6-cyl. SV - 3670cc - 86hp, 210 built, 40k photo of 1945 Volvo TPVinformacja z www.autogallery.org.ruWięcej fotek tego samochodu widziałem na stronie War & Peace Show" ale nie pamiętam adresu. Też mi się podoba, ale na zakup nie ma co liczyć jeśli to prawda, że wyprodukowano tylko 210 sztuk.
Pytanie
piotr k
witojcie !
w zeszłym roku jechała kolumna pojazdów wojskowych na zlot do Darłowa i między innymi jechał ON. Wiecie może co to za pojazd ? wcześniej też go parę razy widziałem i zawsze mi się podobał.
pozdrawiam Piotr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.