pol Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 Czy wie ktoś ile obecnie trzeba czekać nanoweo Smętka (HS-3)???A także ,jak daleko posunięte są juz plany Smętka (HS-4)???pozdro pol
Gość Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Sezon w pełni,więc pewnie ok 6-7 tygodni mimo ,ze Pan Smętkowski powie ze 2-3 tyg.A jesli chodzi o HS 4 to nie miałem nawet pojęcia o takich planch i tez chętnie bym sie cos dowiedział...a pozatym polecam Smetka głownie na militaria zasięg super!
rorvik Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Witam. Odebrałem swojego HS-3 dwa tygodnie temu i czekałem dokładnie 16 dni. Pozdrawiamrorvik
pol Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 Rorvik ,a skąd ty jesteś???Bo wiesz różny rejon to tez różny czas.pozdro pol
rorvik Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Może to i racja - jestem z okolic Wawy - Marki. Pozdrawiam
SZZ Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Radzę często przypominać się Panu Henrykowi telefonicznie, jednak efektu nie gwarantuję, bo z tego co widziałem tydzień temu w jego pracowni, to jest on zawalony zamówieniami (w tym także od instytucji państwowych). Prace nad HS-4 są mocno zaawansowane, będzie to wykrywacz dwukanałowy, jednak nie sądzę żeby zmaterializował się w tym sezonie z racji ogromnej ilości zamówień na HS-3 (w tym także od jednostek saperskich WP). Darz dół:-)
Romo Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Panowie mam prośbę tyle się mówi o HS3 ,ma ktoś może jakieś zdjęcie tego cuda bo jeszcze na oczy tego nie widziałem prosze o odpo.
Szlachta Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 jesli to ten to jest na allegro HS-3http://allegro.pl/show_item.php?item=13718760
proscan Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 ciekawe dlaczego sprzedaje.Moze chce kupic MICMP z JG:-)psz
proscan Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Mencel Independent Company Poland - MICP.Pisze z pamieci, wiec cos moglem poplatać.To nie żart - firma o takiej nazwie istnieje w Jeleniej Górze i wlaśnie toczy sie dyskusja (w innym wątku) na jej temat (60cm na monete).
Gość Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Jak można się skontaktować z panem Smentkowskim? Jeżeli można to jakiś adres albo nr telefonu.
Romo Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 Jakie zdjęcia?; jak coś masz to sie podziel :-)
Romo Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 Wiecie co chce kupić jakiś sprzęt bo stary mi sie znudził,próbowałem jeszce złożyć jakiegoś składaka dla syna i z niego pokorzystać trochę ale stwierdziłem że jednak kupię przymierzam sie trochę do Mirakla 38 i sam już nie wiem cena niezła a jakość nie wiem niech kto podpowieDzięki
Gość Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 No, z tej aukcji. Widziałem gdzieś w necie.Pozdro
Gość Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Zdjecia sa autentyczne. Sam je robilem podczas wypadu w ostatni weekend. Przy okazji zrobilem znajomemu zdjecia jego wykrywacza. Z tego co wiem, to nie ma zamiaru kupowac zadnego wynalazku, tylko jakis zachodni wykrywacz, taki zeby mogl rozroznic klamre od np.pelnego ladownika do Mannlichera. Chyba znudzilo mu sie juz kopanie zelastwa :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.