Skocz do zawartości

Wymiękłem!!

marop

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po prostu zamurowało mnie .Czy ten krzyż jest ,aż tak wartościowy??http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79486215
Napisano
Moze byc ale bardzie wartosciowy jest Krzyz Rycerski z liscmi debu z diamentami,to bym wykopal a nie jakies ruskie medaliony,zobaczcie se ile ten stoi bez lisci debu,
Pozdrawiam,

http://www.therupturedduck.com/WebPages/Medals/Medals/medals.htm
Napisano
Witam

Carszczyzna jest ostatnio modna...
Znam przypadki wystawiania rzadkich okazów" na Allegro tylko po to by ustalić cenę.
A scenariusz jest taki:
Paru kolegów się umawia co do ceny ,potem jeden z nich wystawia przedmiot na aukcji.
Pozostali podbijają cenę do zadawalającego" poziomu.
Prowizja dla Allegro jest jak zawsze.
A na Kole w Warszawie (lub w innym mieście gdzie się sprzedaje antyki) ustalona jest cena tego zadkiego" przedmiotu.
Potem także ta cena" obowiązuje na Allegro jako cena minimalna lub cena od której zaczyna się licytację...
hehehehehe.....a może się mylę.

Pozdrawiam
Napisano
Carskie odznaczenia, o ile oryginalne - osiagaja na ceny zawrotne.Na niedawnej aukcji rosyjskich pamiatek, archiwaliow, ksiazek i periodykow, ktora sledzilem - ceny niektorych orderow i odznak pamiatkowych osiagaly poziom kilkunastu-kilkudziesieciu tysiecy dolarow.Jesli uwazacie, ze jest to moda, to powiem, ze moda" ta trwa juz wiele lat.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Grendel mógłbyś podać link dotyczący aukcji takich rosyjskich pamiątek, bo to chyba chodzi o stronki zagraniczne.?
Pozdro...
Napisano
ten krzyż jest wiele wart ale nie tyle ile tam dają. I pod warunkiem że nikt nie zrobi go z krzyża janka Krasickiego
Napisano

Witam.Kolego maxikasek ja z tej serii mam TO i jestem do niej bardzo przywiązany".
Natomiast wydaje mi sie że fotka zamieszczona przez Darek419 to nie carak tylko belg,ale oczywiście mogę nie mieć racji.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie