Magach7 Posted May 30, 2003 Author Share Posted May 30, 2003 Moze to z niewyspania ale nie mogę znaleźć czegoś takiego jak Regulamin". Proszę o namiary na ten obiekt :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGR Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Spróbuj sie wylogować. Czary mary i jest regulamin. Jest on po prostu niewidoczny dla zalogowanych forumowiczów.Marek (ZGR) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted May 30, 2003 Author Share Posted May 30, 2003 Dzięki- nie widziałem go bo zawsze jestem zalogowany :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk wiking Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Bocian kiedyś wywalił moje namiary na kociarnię i też za cholerę nie wiedziałem dlaczego, i gdzie ten regulamin. Dzięki! Eryk i koty pozdrawiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 A ja nie potrafię, mimo prawidłowego zalogowania dodać swojej opinii, jako zalogowany.... :-(A kociarnię" mam w ulubionych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Panowie, musicie się zdecydować. Regulamin został usunięty" z oczu osób zalogowanych po Waszych prośbach. Co do niemożności logowania się zapraszam na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.