Magach7 Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 Moze to z niewyspania ale nie mogę znaleźć czegoś takiego jak Regulamin". Proszę o namiary na ten obiekt :-)
ZGR Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Spróbuj sie wylogować. Czary mary i jest regulamin. Jest on po prostu niewidoczny dla zalogowanych forumowiczów.Marek (ZGR)
Magach7 Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 Dzięki- nie widziałem go bo zawsze jestem zalogowany :-)
eryk wiking Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Bocian kiedyś wywalił moje namiary na kociarnię i też za cholerę nie wiedziałem dlaczego, i gdzie ten regulamin. Dzięki! Eryk i koty pozdrawiają
Gość Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 A ja nie potrafię, mimo prawidłowego zalogowania dodać swojej opinii, jako zalogowany.... :-(A kociarnię" mam w ulubionych.
Bocian Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Panowie, musicie się zdecydować. Regulamin został usunięty" z oczu osób zalogowanych po Waszych prośbach. Co do niemożności logowania się zapraszam na priv.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.