krzychuna5 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Michał daj sms nr telefonu, na który dodzwonie sie do Ciebie. jutro można zrobić wypad. szczegóły przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 694792518pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Bjar - moglbyś podeslać do mnie maila (Twoja skrzynka coś strakuje), mam sprawę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Prosze o kontakt Magda.Wyjazd w kocioł" aktualny.P.S.Mam dziewczyne...PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 GRATULACJE.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Zwierzu - może wypad w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 WitamBjar.Nie wiem jak bedzie z tym wypadem...Praca.Ale gdyby coś sie zmieniło(a wiesz że może być różnie)to od razu dam Ci znać.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Bym zapomniał...Nasz wspólny kopiący Kolega znów wybył do Holandii.Ale tylko na miech więc pewnie jeszcze pokopiemy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Siemka Frejowcy !Co z Wami ? Na forum totalna cisza,ze o zerowym stanie otrzymanych maili nie wspomne ;)Czyzby Wam pikadla popadaly ? :)Od soboty bede w Polsce to sie z Wami skontaktuje.Wyczajcie jakas miejscowke to chociaz jeden dzien polatamy.Do zobaczenia !Pozdrawiam !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Daj znać jak przyjedziesz - powitamy chlebem i solą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 chleb i sól to do zagryzienia:)pozdrawiam. krzychu.ps. i daj namiar na telefon, pod jakim będziesz uchwytny w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Krzysiek - powitamy Marcina jakimś monetkowym polem najlepiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 wypad tylko w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Krzysiek - wczoraj z Marcinem straszna nędza :) Łaziliśmy tez po tym polu co ten pajac wyskoczył i Cię przegonił - było podobnie.A z monet - 2 x 1/2 kopiejki1 x kopiejka2 x 2 kopiejki4 czy 5 oratynek"i inne śmieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 już wiem od Marcina:)musiałes sprawdzić:)a słuchaj się starszych i bardziej doświadczonych:)pozdrawiam. krzysiekps. a inne pola nie były zaorane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Nic się nie zmieniło - ziemniaki przy chałupie rosną :)Jak będziesz w rejonach - daj znać!pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Michał, żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Owszem - siedzę w domu ciągle, znaczy się do niedzieli.Wracasz na rejony? Może jakis wpadzik w sobotę? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Siemka Hiwisy !Co tam w lasach ? Czekam na wieści :)Pozdro&Narx !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Witaj MarciniePo moich przeżyciach pare tygodni temu(zapewne domyślasz się o co chodzi)byliśmy z Agą pare razy w lesie.Ale nic szczególnego...Teraz na tygodniu jade z Tomkiem.Ale powiem Ci że jest już super!!!Bardzo Cie przepraszam że nie spotkaliśmy sie.... ale jak teraz będziesz to nie wypuszcze Cie z lasu.Serdecznie Cie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Siemanko !Zwierzu ! Ja mam teraz neta w chacie więc możesz do mnie pisać na maila-daj znać czy coś wyszło i wyślij mi fotki tych szturmówek, które pod Łodzią kopnąłeś.Pozdro !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Bjarzynka !Dawno temu był na necie wątek o ziomku,który kopnął 2 Visy-jeżeli pamiętasz gdzie to było to proszę wyślij mi link do tego tematu.Ja próbowałem przez wyszukiwarkę ale bez rezultatu-z góry dzięki.Pozdro&Narx !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Siemka Hiwisy !Co z Wami ? Zasypało szkieletczyzne ?:)Czekam na zalew fotosów z wypraw obfitujących w spektakularne fanty :)Zwierzu liczę na Ciebie-czekam na te szturmy" !Pozdro !-MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Zwierzu - co się nie odzywasz w ogóle? :]Marcin - maila wysłałem.Krzychu - kopiesz coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 cześć. michał na wykopkach na polach monetonośnych byłem od naszego wspólnego wypadu 2 razy po 2 godzinki (brak czasu). więc sie nie odzywałem. jesteś w sobote w domu? to może uda mi się zrobić troszeczke dłuższy wypad. odezwij się. narazie. pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.