Skocz do zawartości

FREIWILLIGE CREV. vol.III

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Siemka Frejowcy !

Co z Wami ? Na forum totalna cisza,ze o zerowym stanie otrzymanych maili nie wspomne ;)Czyzby Wam pikadla popadaly ? :)Od soboty bede w Polsce to sie z Wami skontaktuje.Wyczajcie jakas miejscowke to chociaz jeden dzien polatamy.
Do zobaczenia !

Pozdrawiam !

-Marcin

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Witaj Marcinie
Po moich przeżyciach pare tygodni temu(zapewne domyślasz się o co chodzi)byliśmy z Agą pare razy w lesie.Ale nic szczególnego...Teraz na tygodniu jade z Tomkiem.Ale powiem Ci że jest już super!!!
Bardzo Cie przepraszam że nie spotkaliśmy sie.... ale jak teraz będziesz to nie wypuszcze Cie z lasu.
Serdecznie Cie pozdrawiam

Bjarzynka !

Dawno temu był na necie wątek o ziomku,który kopnął 2 Visy-jeżeli pamiętasz gdzie to było to proszę wyślij mi link do tego tematu.Ja próbowałem przez wyszukiwarkę ale bez rezultatu-z góry dzięki.

Pozdro&Narx !

-Marcin

cześć. michał na wykopkach na polach monetonośnych byłem od naszego wspólnego wypadu 2 razy po 2 godzinki (brak czasu). więc sie nie odzywałem. jesteś w sobote w domu? to może uda mi się zrobić troszeczke dłuższy wypad. odezwij się. narazie. pozdrawiam. krzysiek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie