Skocz do zawartości

FREIWILLIGE CREV. vol.III

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witojcie !

Z togo co wim, a zem jezd miejscowy to ciezko tu sie z kimkolwiek skontaktowac bo wszystkie zdrowe chlopy wyjechaly do NRF-u bo wlasnie rozpoczal sie zbor tabaki.
Zostaly ino kobity i dzieci-przeciez widzita po tych zdjeciach,ze nikogo tu ni ma.
A jesli chodzi o szukanie to podobno rzeczywiscie bela tu jakos bojka i po wojnie jakies guziki lezaly ale wszysto kielce zabraly.
Posiadam rowniez tajne informacje, dostepne dla wszystkich o straznikach- rezydentach,ktorzy to w duzej liczbie (ok.2) tu zamieszkuja.
Szczegolna aktywnosc wykazuja w miesiacach letnich tzn.od stycznia do grudnia.
Spotkanie z jednym z nich osobiscie przyplacilem poteznym bolem glowy na drugi dzin, ktory to w nastepstwie uniemozliwil mi skuteczne szukanie nowych nie odkrytych jeszcze przeze mnie,nie zasypanych dolkow.
z kolei moim Kolega po spotkaniu z o owym rezydentem targaly straszliwe wymioty przez cala izbe mieszkalna miotajace.
Jo tam ni wiem ale szczerze lodradzam wyprawy w te tereny.Po prostu bez profesjonalnego sprzetu alpinistycznego jezd to po prostu ni mozliwe.
Bardzo zdradliwy teren !!!!
Raz jak zem po grzybach w gumiokach chodzil a belo dopiro co po deszczu to zem sie powaznie przewrocili i poturbowal,tak,ze mnie ledwo co w spitalu w Konskich poskladali,ze juz o dotkliwym uszkodzyniu wiklinowej kobialki oraz stracie ok. 2kg lopiniek nie wspomne.
Tenen ten partolowany jezd rowniez przez mundurowych-kilku bylych pracownikow wiadomych sluzb (tzn.MO/ORMO/ZOMO/gumisie)-widuje ich zawsze na 1 maja-ich okrutnosc nie zna granic !
Spuszczaja powietrze z kol kolesiom z warsiawy i lodrywaja tablice z numerami-u jednego z nich widzialem potezna ich kolekcje...
To by chyba na razie belo tyle-bede nadal monitorowal te teneny bo zem se tu zgubil ladny gerlachowski scyzoryk i mi go jezd bardzo szkoda-jak bysta go znalezli to prosze lo kontakt na priva-w nagrode bede was ochranial w drodze na PKS bo ludziska zwykli rzucac tu kamieniami w nieznajomych ale tylko taki szczegol.
Na pewno jeszcze sie lodewe-musze tera isc rozrzucic gnoj...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie