bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Ja chyba jutro wyskoczę. Wykopałeś coś ciekawego o czym nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Tak.A gdzie sie jutro udajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Bjar.Dziś mam wolne.Może wypadzik?Tylko ta mżawka...Daj znać.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Bjar.organizujesz coś na 29.04 (sobota)?u mnie aktualne.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Chyba będe miał czas :)Ja wyskoczę jeszcze w poniedziałek 17-tego.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Witam.Wstawię wam z okazji Świąt to zdjęcie.To chyba Wasze okolice.Gdyby ktoś mógł strzałeczką zaznaczyć gdzie szukać nieśmiertelników,których jest tam jakoby pełno.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 heynajwiecej jest w pierwszym domu od dolu po prawej stronie.a co to wogle za miejscowosc?wesolych swiat i mokrych jajekpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 NIEŚMIERTELNIKÓW...HA,HA,HA.Chyba dziesięć lat temu.Teraz to można strzałką zaznaczyć dołki po nich.Pełno nieśmiertelników!!Dobre!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Może z tej strony da się poznać okolicę.Dużego wyboru nie ma RBlub B.pozdrefes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 na pewno B. to nie jest moze byc tylko RB. a gdzie szukac? - wszedzie gdzie drzewa zycze powodzenia sam juz tam nie jezdze od kilku sezonow - krajobraz ksiezycowy - ciezko luske znalezc.zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Niestety...Łuske nawet ciężko znależć.Fakt.A dzięki temu krajobrazowi księżycowemu" ciągłe patrole Straży Lęśnej.A Ty Franio co porabiasz?Kopiesz co na obczyżnie ze swoim nowym sprzętem?Jak Ci się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Dobra .Pośmialiśmy się .A tak poważnie jeśli w końcu zdecyduję się tam wybrać będę szukał z wami kontaktu.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 :)Efes - a na poważnie, jak coś to pisz do mnie na maila.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 A ja w Lodzi.Tylko WIDZEW.Bawie sie piszac z laptopa.A co.Nalezy mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Miałem jutro pojechać na wykopki ale starzy kumple mnie zatrrzymali.WIDZEW I KSZO EKSTRAKLASA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokals Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Witojcie !Z togo co wim, a zem jezd miejscowy to ciezko tu sie z kimkolwiek skontaktowac bo wszystkie zdrowe chlopy wyjechaly do NRF-u bo wlasnie rozpoczal sie zbor tabaki.Zostaly ino kobity i dzieci-przeciez widzita po tych zdjeciach,ze nikogo tu ni ma. A jesli chodzi o szukanie to podobno rzeczywiscie bela tu jakos bojka i po wojnie jakies guziki lezaly ale wszysto kielce zabraly.Posiadam rowniez tajne informacje, dostepne dla wszystkich o straznikach- rezydentach,ktorzy to w duzej liczbie (ok.2) tu zamieszkuja.Szczegolna aktywnosc wykazuja w miesiacach letnich tzn.od stycznia do grudnia.Spotkanie z jednym z nich osobiscie przyplacilem poteznym bolem glowy na drugi dzin, ktory to w nastepstwie uniemozliwil mi skuteczne szukanie nowych nie odkrytych jeszcze przeze mnie,nie zasypanych dolkow.z kolei moim Kolega po spotkaniu z o owym rezydentem targaly straszliwe wymioty przez cala izbe mieszkalna miotajace.Jo tam ni wiem ale szczerze lodradzam wyprawy w te tereny.Po prostu bez profesjonalnego sprzetu alpinistycznego jezd to po prostu ni mozliwe.Bardzo zdradliwy teren !!!!Raz jak zem po grzybach w gumiokach chodzil a belo dopiro co po deszczu to zem sie powaznie przewrocili i poturbowal,tak,ze mnie ledwo co w spitalu w Konskich poskladali,ze juz o dotkliwym uszkodzyniu wiklinowej kobialki oraz stracie ok. 2kg lopiniek nie wspomne.Tenen ten partolowany jezd rowniez przez mundurowych-kilku bylych pracownikow wiadomych sluzb (tzn.MO/ORMO/ZOMO/gumisie)-widuje ich zawsze na 1 maja-ich okrutnosc nie zna granic !Spuszczaja powietrze z kol kolesiom z warsiawy i lodrywaja tablice z numerami-u jednego z nich widzialem potezna ich kolekcje... To by chyba na razie belo tyle-bede nadal monitorowal te teneny bo zem se tu zgubil ladny gerlachowski scyzoryk i mi go jezd bardzo szkoda-jak bysta go znalezli to prosze lo kontakt na priva-w nagrode bede was ochranial w drodze na PKS bo ludziska zwykli rzucac tu kamieniami w nieznajomych ale tylko taki szczegol.Na pewno jeszcze sie lodewe-musze tera isc rozrzucic gnoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Efes, co ty masz za górkę" za chałupką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Eeeee, to chyba jar pierwszy" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Na pewno się skontaktuję.Dzięki.Co jest zaznaczone na zdjęciu nie mam pojęcia.Jeszcze tam nie dotarłem.Moze skarb?!!!!pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Michał, odezwij sie na moją komórkę w sprawie sobotniego wypadu (puść sms, pod jakim numerem jesteś uchwytny).pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Uchwytny jestem pod 887220253 (dziś po 17-tej),do domu zjeżdżam w piątek.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 zadzwonię. musimy ustalić miejsce. chyba najlepiej tam, gdzie mówiłeś:) czyli dłuższy wypad.pozdrawiam.krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 a pamiętasz o mapie dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 WitamBjar!Dymamy gdzieś do lasu?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.