01dalton Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Witam . Mmsim" a zastanawiałeś się jak te fadnty przez granicę przewieziesz bezpiecznie ? Czyba że jedziesz po garśc odznaczeń. Pozdr.
mmsim Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 witajmoje zbieractwo to odznaczenia klamry i nieśmiertelniki wiec nie powinnoo byc problemu :)M.
waldefryk Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 i pod warunkiem , że nie trafisz na gorliwego celnika
01dalton Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Witam . Ja zbieram bagnety , a z tego co miem to na ukrainie zabronione jest posiadanie tego typu broni . Więc sie tam nawet nie wybieram żeby ryzykować wpadkę . Pozdr.
fanatyk6 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 co takiego? na ukrainie nie wolno mieć bagnetów!? wow! do tej pory nie sądziłem że gdzieś może być gorzej niż u nas...
ariks Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Giełdy w Rzeszowie mozna faktycznie nazwać giełdami staroci bo z militariów to tam nic ciekawego nie ma smo graciarstow, a jak juz to za bardzo wysoką cenę jeśli ktoś chce kupic fant niemiecki to niech zapomni bo tego tam nie ma chyba że kopie. Sporadycznie tam sie pojawiam większość kupuję za granicą bo taka prawda że najlepsze militaria polskie czy niemieckie poszly w inne kraje a teraz powoli je ściagamy ! ODRADZAM RZESZÓW !!!
01dalton Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam . Ariks to samo moge powiedzieć o giełdzie w Lublinie . Pozdrawiam .
sWa Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Ja wybieram się w niedzielę. Na Rzeszów nie narzekam, wprawdzie większa część giełdy to starocie, ale czasami można kupić coś ciekawego z militarii. Do rzeszowa mam niecałe 20km więc jestem prawie co miesiąc.
waldefryk Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 20 kilometrów licząc z której strony Rzeszowa ?
ebismolarek Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Jedzie jeszcze ktoś?? Mam wolne miejsce w samochodzieJede od strony JasłaPozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.