01dalton Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Witam . Mmsim" a zastanawiałeś się jak te fadnty przez granicę przewieziesz bezpiecznie ? Czyba że jedziesz po garśc odznaczeń. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 witajmoje zbieractwo to odznaczenia klamry i nieśmiertelniki wiec nie powinnoo byc problemu :)M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 i pod warunkiem , że nie trafisz na gorliwego celnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Witam . Ja zbieram bagnety , a z tego co miem to na ukrainie zabronione jest posiadanie tego typu broni . Więc sie tam nawet nie wybieram żeby ryzykować wpadkę . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 co takiego? na ukrainie nie wolno mieć bagnetów!? wow! do tej pory nie sądziłem że gdzieś może być gorzej niż u nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 z tą Ukrainą to poważnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariks Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Giełdy w Rzeszowie mozna faktycznie nazwać giełdami staroci bo z militariów to tam nic ciekawego nie ma smo graciarstow, a jak juz to za bardzo wysoką cenę jeśli ktoś chce kupic fant niemiecki to niech zapomni bo tego tam nie ma chyba że kopie. Sporadycznie tam sie pojawiam większość kupuję za granicą bo taka prawda że najlepsze militaria polskie czy niemieckie poszly w inne kraje a teraz powoli je ściagamy ! ODRADZAM RZESZÓW !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 Witam . Ariks to samo moge powiedzieć o giełdzie w Lublinie . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 wybiera się ktoś w tą niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ja wybieram się w niedzielę. Na Rzeszów nie narzekam, wprawdzie większa część giełdy to starocie, ale czasami można kupić coś ciekawego z militarii. Do rzeszowa mam niecałe 20km więc jestem prawie co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 20 kilometrów licząc z której strony Rzeszowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebismolarek Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Jedzie jeszcze ktoś?? Mam wolne miejsce w samochodzieJede od strony JasłaPozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Trasa Łańcut-Rzeszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.