fanatyk6 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 zaku masz może kapsle z bad schonfliess albo konigsberg /nm ? jesli taz to wrzuc powiekszenie na forum bo na razie to nie mam snjaperki pod reka zeby looknac na wystawe
k-szela Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Moja mała kolekcja:))) reszta w pudełkach czeka na swoją kolej:))) Pzdr. Krzychu.
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 (jeden prechlau westprussen) mnie interesuje tylko województwo zachodniopomorskie z KOSZALINEM na czele
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 dlatego takie kapsle z westpr. i śląska są u mnie na najniższej półce
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 co do czyszczenia to zależy w jakiej ziemi leżą, najczęściej są wytarte, a najgorsze co można zrobić to po wyjęciu z ziemi przetrzeć porcelanke ręką, najlepiej zaczekać aż od-wilgotnieje!!!!!!!!!
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 zaku mi chodzilo o porcelanki z konigsberg/nm (neumark) a nie konigsberg westpreussen :) .
zaku Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 niestety takowych nie posiadam (przykrość)
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 jutro zarzuce fotke takiego kapselka mam dwie butelczyny z chojny . a tym czasem zd jedenej z nich i kapselka wobec ktorego posiadam uzasadnione podejrzenia ze pochodzi tyz z chojny (wykopany kolo domu).
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 piwko (jak ja wykopalem to jeszcze bylo w srodku, tylko troche smierdzialo dworcem szczecinskim). ale mrowki zrobily swoje ;p
kilgore Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Pozwolita że sie wtrynie ze swoimi brzydalami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.