zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 moje perełki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 najstarsza porcelanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 zaku masz może kapsle z bad schonfliess albo konigsberg /nm ? jesli taz to wrzuc powiekszenie na forum bo na razie to nie mam snjaperki pod reka zeby looknac na wystawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Moja mała kolekcja:))) reszta w pudełkach czeka na swoją kolej:))) Pzdr. Krzychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 A jak koledzy je czyścicie że są czytelne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 mam konigsberg jedną butelke z kapslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 (jeden prechlau westprussen) mnie interesuje tylko województwo zachodniopomorskie z KOSZALINEM na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 dlatego takie kapsle z westpr. i śląska są u mnie na najniższej półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 co do czyszczenia to zależy w jakiej ziemi leżą, najczęściej są wytarte, a najgorsze co można zrobić to po wyjęciu z ziemi przetrzeć porcelanke ręką, najlepiej zaczekać aż od-wilgotnieje!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 zaku mi chodzilo o porcelanki z konigsberg/nm (neumark) a nie konigsberg westpreussen :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 niestety takowych nie posiadam (przykrość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 jutro zarzuce fotke takiego kapselka mam dwie butelczyny z chojny . a tym czasem zd jedenej z nich i kapselka wobec ktorego posiadam uzasadnione podejrzenia ze pochodzi tyz z chojny (wykopany kolo domu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 piwko (jak ja wykopalem to jeszcze bylo w srodku, tylko troche smierdzialo dworcem szczecinskim). ale mrowki zrobily swoje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 kapselek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Pozwolita że sie wtrynie ze swoimi brzydalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 strychowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.