akagi Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 WitamKoledzy,Pilnie poszukujemy zdjęć kurtki pancerniackiej tzw. długiej czyli np: używanej przez oficerów 10BK , ale od tyłu.Czyli pleców tej kurtki - od przodu zdjęci są setki. Celem - cóż, kurtki dla GRH 62 dyw.panc 6 Bat. Panc. sa już w produkcji. A tu taki problem. Może ktos pomoże....dla dobra polskiej rekonstrukcji. pozdrawiamJacek akagi" Haber PZP GRH 62 dyw.panc. - pierwsza polska GRH broni pancernej (istnieje od 2002 roku)
Funky_OWall Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Jacku w Archeologii Wojskowej" , nie pamiętam który numer jest zdjęcie pleców". Mogę przywieźć na MBW, lub skan ale to dopiero po Nowym Roku.Funky-Cytadela
akagi Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Dzięki Krzysiu, już mam - michał ł" podesłał mi skany wczoraj koło północy :))) Natomaist gdyby komuś zaplątało sie jakieś zdjęcie gdzie widać tył nadal jestem zoobowiązany.
Funky_OWall Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 No, dobra na kaprala nie poradzę;) Ma pierwszeństwo! :D
Schrek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 moge zrobic zdjecia z orginału tylko ona była szyta prywatnie dla oficera wiec sa małe odstepstwa. jesli chesz daj znac numer znasz.Schrek
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.