akagi Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 WitamKoledzy,Pilnie poszukujemy zdjęć kurtki pancerniackiej tzw. długiej czyli np: używanej przez oficerów 10BK , ale od tyłu.Czyli pleców tej kurtki - od przodu zdjęci są setki. Celem - cóż, kurtki dla GRH 62 dyw.panc 6 Bat. Panc. sa już w produkcji. A tu taki problem. Może ktos pomoże....dla dobra polskiej rekonstrukcji. pozdrawiamJacek akagi" Haber PZP GRH 62 dyw.panc. - pierwsza polska GRH broni pancernej (istnieje od 2002 roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Jacku w Archeologii Wojskowej" , nie pamiętam który numer jest zdjęcie pleców". Mogę przywieźć na MBW, lub skan ale to dopiero po Nowym Roku.Funky-Cytadela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Dzięki Krzysiu, już mam - michał ł" podesłał mi skany wczoraj koło północy :))) Natomaist gdyby komuś zaplątało sie jakieś zdjęcie gdzie widać tył nadal jestem zoobowiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 No, dobra na kaprala nie poradzę;) Ma pierwszeństwo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Myśmy pleców nikomu nie pokazywali !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 moge zrobic zdjecia z orginału tylko ona była szyta prywatnie dla oficera wiec sa małe odstepstwa. jesli chesz daj znac numer znasz.Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.