akagi Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 WitamKoledzy,Pilnie poszukujemy zdjęć kurtki pancerniackiej tzw. długiej czyli np: używanej przez oficerów 10BK , ale od tyłu.Czyli pleców tej kurtki - od przodu zdjęci są setki. Celem - cóż, kurtki dla GRH 62 dyw.panc 6 Bat. Panc. sa już w produkcji. A tu taki problem. Może ktos pomoże....dla dobra polskiej rekonstrukcji. pozdrawiamJacek akagi" Haber PZP GRH 62 dyw.panc. - pierwsza polska GRH broni pancernej (istnieje od 2002 roku)
Funky_OWall Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Jacku w Archeologii Wojskowej" , nie pamiętam który numer jest zdjęcie pleców". Mogę przywieźć na MBW, lub skan ale to dopiero po Nowym Roku.Funky-Cytadela
akagi Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 Dzięki Krzysiu, już mam - michał ł" podesłał mi skany wczoraj koło północy :))) Natomaist gdyby komuś zaplątało sie jakieś zdjęcie gdzie widać tył nadal jestem zoobowiązany.
Funky_OWall Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 No, dobra na kaprala nie poradzę;) Ma pierwszeństwo! :D
Schrek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 moge zrobic zdjecia z orginału tylko ona była szyta prywatnie dla oficera wiec sa małe odstepstwa. jesli chesz daj znac numer znasz.Schrek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.