miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Witam.Organizujeme z Harym wypadzik w bardzo ciekawe miejsce.Jest to ostatni wypad w starym roku.Zachęcam was,do wzięcia udziału w tych Sylwestrowych poszukiwaniach.Zapewniam,że na bal zdążymy wrócić.A nawet zostanie czasu na przygotowanie się.Będzie miło i wesoło,po kielichu walnie ten,kto będzie mógł.Więcej info.na priv. Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 wyjazd sobota 8.00.Zabierajcie chleb i kiełbaski.jak narazie jedzie:Hary.Cooper.Generał.Kanton?Miro.Dawać,kto jeszcze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Troche z buta trza będzie bo do lasku nie dojedzie nawet mój czołg (śnieg po pachy) Wozy zostaną we wsi? Jak z transportem ja mam 3 wolne miejsca (więcej to już szyby parują) :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Tu się podpinajcie, 1. Miro 2. general 3. Hary 4. Cooper (?) trzeba jeszcze pamiętać o Antku, on schodzi rano w sobotę z tyry. Antek daj znaka, co i jaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Jeśli będzie więcej osób,będą musieli doginać własnym czołgiem.Marcin.Pierwszego zabrałbyś po drodze Harego.Zrobimy ściepe na ciecz.Do auta i do naszych ryjów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 ściepa będzie,to i z baku nie ubędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Jeszcze się nie mogę określić.Ale jak juz pozbieracie wszystkie śmieci to wpadnę po fanty he he.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Co do cieczy to się dogadamy! Prześlijce mi adresy gdzie kogo załadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Antoś coś czuję, że będzie jak z wigilią. Pojedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Darek wysłałem ci maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Szkoda, że ja nie dam rady:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Ja nie dam rady sobota-robota:((( Pzdr. Życzę Udanych Łowów i Szczęśliwego nowego Roku Pzdr. Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Ja niestety zaczynam się już pakować... :-((( W każdym razie udanych trafień i dokładam się do życzeń Szczęśliwego Nowego:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Dzięki krzychu i Wojtas.Ja wam też życzę szęśliwego Nowego Roku pozdr.Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Chłopaki weźcie ze sobą sanki to se kulig zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 jaka szkoda że nie będziecie znali nowej miejscówki jak szkoda he hepozdrawiamAKnajlepszego co byście po 100 lat żyli a po smierci w niebie byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Zmieniły się plany...Wyjazd o 7.00-14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 jest już pełna obsada do pierwszego czołgu.Przyjedz po mnie,pojedziemy po reszte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 król sie bawi złotem płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 a będzie drugi tankpozdrawiamAKpswg moich informacji wtarowo tanka nie budiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Antek.U ciebie jsteśmy o 7.15 i w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 to kogo czołgiem jedziemy ? Marcin moj adres znasz tak samo jak miro. Więc czekam zwarty i gotowy na Sylwestrowe łowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Możliwe że bedę u Was rano kto mnie odbierze z dworca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 Najpierw przyjedz kanalio....A potem pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Z uwagi na pogode uważam że powinniśmy przenieść impreze na lotnisko. Jest gdzie się schować przed śniegiem a i z dojazdem nie ma problemu. Miro mam wziąść piłe. W changarze zrobimy ognicho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.