Skocz do zawartości

SYLWESTROWE KOPANIE !!!

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Organizujeme z Harym wypadzik w bardzo ciekawe miejsce.Jest to ostatni wypad w starym roku.Zachęcam was,do wzięcia udziału w tych Sylwestrowych poszukiwaniach.Zapewniam,że na bal zdążymy wrócić.A nawet zostanie czasu na przygotowanie się.Będzie miło i wesoło,po kielichu walnie ten,kto będzie mógł.Więcej info.na priv. Pozdrawiam Miro.

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Troche z buta trza będzie bo do lasku nie dojedzie nawet mój czołg (śnieg po pachy) Wozy zostaną we wsi? Jak z transportem ja mam 3 wolne miejsca (więcej to już szyby parują) :-))
Napisano
Tu się podpinajcie,
1. Miro
2. general
3. Hary
4. Cooper (?)

trzeba jeszcze pamiętać o Antku, on schodzi rano w sobotę z tyry. Antek daj znaka, co i jaka.
Napisano
Jeśli będzie więcej osób,będą musieli doginać własnym czołgiem.Marcin.Pierwszego zabrałbyś po drodze Harego.Zrobimy ściepe na ciecz.Do auta i do naszych ryjów...
Napisano
Ja niestety zaczynam się już pakować... :-((( W każdym razie udanych trafień i dokładam się do życzeń Szczęśliwego Nowego:-)))
Napisano
jaka szkoda że nie będziecie znali nowej miejscówki jak szkoda he he
pozdrawiam
AK
najlepszego co byście po 100 lat żyli a po smierci w niebie byli
Napisano
Z uwagi na pogode uważam że powinniśmy przenieść impreze na lotnisko. Jest gdzie się schować przed śniegiem a i z dojazdem nie ma problemu. Miro mam wziąść piłe. W changarze zrobimy ognicho!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie