luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Dla wszystkich niedowiarków:) Tak było 5 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 blisko do bieguna...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 kiosk ubota po przejściu zmarzliny...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 lodowa pustynia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 i kolejne zbliżenie na das boot;)Zamarznieta kra sięgała na 2 mile morksie w głąb morza.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Raczek - nigdy nie słyszałem o wąskotorówce na Gollen. Kompleks Gollen to nie tylko szczyt z wieżą i krzyżem ale i lasy wokół. Ich północno-zachodnim skrajem biegnie wąwozem szeroka linia kolejowa nach Danzig. Może to jest to miejsce?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 WitamO to mi chodziło ,tramwaj dojeżdżał do miejsca Gollenwald.Czyli prawdopodobnie w okolice lasu przy wylocie na Kłos.Co do tego pociągu to też obstawiał bym linię na Słupsk.R. jedziesz na plażę? Sądząc po fotkach kilof to będzie za mało.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Chwała,na bank to jest trasa na Słupsk.Morze przepiękne, plaża Jarosławie raczej na sporty ekstremalne hihi. Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Alte Koslin na kolorowo też wygląda uroczo;)Odnośnie tej linii tramwajowej to wybiore się do biblioteki bo cos na jej temat już kiedyś czytałem ale ze 20 lat temu. Moim zdaniem tramwaj kończył bieg na końcu dzisiejszej Piłsudskiego, dowożąc podróznych w pobliże Gollenwald - lasów Góry Chełmskiej - trasa na planie znacznie krótsza niż ta na Rokosowo.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 Chwała,czyli tramwaj kończył bieg mniej więcej koło szkoły kadetów?Tak to wygląda na mapce od der K.Bywajcie i materiały nadsyłajcie.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Witajcie !Pożyczyłem od kolegi broszurę pt. Koszalin w starych fotografiach" - W. jak chcesz to ci podrzucę do roboty ?Muszę zwrócić w piątek.Z wiosennym pozdrowieniem !!!R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 Chwała,nie dam rady oddać w piątek. Jutro ostatni dzień w pracy i chorobowe. W piątek mam termin zabiegu. Odezwę się niebawem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Nie musisz się spieszyć Wojna. Jeśli będzie Ci ta broszurka potrzebna to ja ją mam własna:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 To sobie poczytajcie:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=282926 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BURY99 Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 witamLugerdawno mnie nie było na forum...Jak tam w koszalinie, ostatnio obserwuje spore zmiany w ruchu miejskim - przybyło niezłe skrzyżowanie obok urzedu miejskiego heheh.może na wiosne cos ruszymy z naszych „Charlemagne„ tematów?pozdrawiamBury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Bury nie mam nic przeciwko, ja od kilku tygodniu juz ruszam:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 widok na Gollenwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Witam!Co tam słychać u poszukiwaczy. Pierwszy marzec a tu wyglada na to ze zima jeszcze troche zostanie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Zawsze można poszukać czegoś w Zaciszu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Witam.Co do tramwajów, to znajomek pokazał mi miejsce gdzie jeszcze są tory. (było ciemno i trochę sniegu więc nie jestem pewien). Jutro postaram się dać foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Kogo witam ,kogo goszczę..? ;)Jacyś mili goście pojawiają się na forum....niewątpliwie znak że wiosna idzie.Jak by nie było mamy już marzec..L. dopiero co w Zaciszu szukaliśmy...co za dużo to...;)Z wiosennym pozdrowljenjem der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 sorki ze sie wtraca, ale az sie prosi o vol.VIIpzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Nie wiem czy to ważne ale czy to Marecki ma monopol decyzyjny na dalsze odcinki?;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.