Skocz do zawartości

Grupa Łódź

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czytałem, zdaje się w książce Bortnowskiego iemia Łódzka w ogniu" że w wyniku działań wojennych z jesieni 1914r. Nowosolna była zniszczona w 80%. Dla zobrazowania dodam, że w tym czasie we wsi było około 80 gospodarstw.
  • Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mnie nie bedzie brak czasu mi dotkliwie doskwiera. Wójek ale zamentu narobiłeś tym kolejnym tematem UWAGA GRUPA LODZ"
Pozdr. M.J.
Napisano
Wujek napisz jak było na spotkaniu bom jest smiertelnie ciekaw. Ja do póki nie zdam kpk i kpc jestem out off order!
Powodzenia i pamiętajcie wiosna tuż tuż, a co dzień blizej lata!!
Pozdr. MJ
Napisano
jagoda to spotkanie jest w tym tygodniu 15 03 o godz 16 my byli na piwie PRZYJDZIESZ NA TA KONFERENCJE PROSZE tam jest fajny pub ))))))))))))))))))
Napisano
Witam, kolega (Biblioteka Pub:P - sory zapomniałem imienia:))) który był na spotkaniu w Fundacji ZO mógłby sie wreszcie zalogować na tej stronce nie??????
czekam na kontakt...
Napisano
Teoretycznie od środy prawdopodobnie bede wolny jak sanki w maju ale o tym zadecydują wtorkowe wydarzenia (egzamin).
Pozdr. MJ
Napisano
Dzięki Oberciku za pomoc przy orzełku , przetarłem go troszku drobniutkim papierem ściernym i jest SUPER :), ale czy na pewno był on taki wygięty?

pzdr.
Napisano
Czołgiem panowie, szczęsliwie zakończyłem sesje i jestem wolny jak sanki w maju dlatego czekam na propozycje browarowego spotkania.
Pozdr MJ
Ps Ober pamiętaj o rybaku dla mnie :P
Napisano
Przykro mi Obert...
trzymaj sie.

mnie jutro w Fundacji nie będzie bo pracuje po południu i sie nie wykręce... ale jestem obecny duchem:P
pozdrawiam.
Napisano
dzieki panowie za wsparcie duchowe mysle o jakims wyjezdzie sobotnim zeby odreagowac Martin jakos to przezylem dzwon to sie umowimy na wypad jagoda i dream jak u was z czasem w sobote pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie