Niftos Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 a moze ktos" bardzo zainteresowal sie tym PF-em :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 tak czy innaczej ja czekam dalej ..... moze sie wreszcie cos wyjasni i zobaczymy obszerna relacje zdjeciowa z wydobycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerard_w Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Mam pytanie do Cyrograf15... mógłbyć mi na mejla wrzycić adres sklepu gdzie kupiłeś swojego neodymka (7cm, 72 kg udźwigu, za 100zł)? będę bardzo wdzięczny. mam ochotę na takiego :)pozdroofka serdeczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Wiosna,słoneczko,śniegi stopniały,woda jeszcze nie kwitnie,Totka czas dmuchać balony he,he,he.Chyba że BMW-ica razem z lodem się rozpuściła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Totka puściłem dziś jest 6 000 000 do wyjęcia,jak trafię to ,,Totkowi'' kupię tą BMW-cę żeby nie musiał wyciągać,bo coś nam strasznie przycichł.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam mam pytanie czy ktoś z naszych poszukiwaczy ma jeszcze jakieś fotki jak wyciągał jakiś motocykl z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Istotnie.Cos nam kolega 'totka'dziwnie ucichl.Lody ponoc stopnialy..czy zapal razem z lodami?Panowie.Co sie dzieje?Wszyscy czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 panowie co z totką wyciągnoł te bmw czy nie????chyba niemieszka na syberii że jeszcze czeka na stopnienie lodów :-DTotka czekamy z niecierpliwością!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 jak juz wczesniej pisałem pewnie kolejna sciema...:-( gdyby cos tam było to by jakies konkrety padły! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 słuchajcie niedaleko mojego domu jest jeziorko w którym jest zatopiona kolumna tygrysów wycofujących się z frontu wchodniego, namierzyłem ją przy pomocy japońskiego radia tranzystorowego-jak narazie nie prowadze poszukiwań bo nie chce przerywać żabich godów. ale jak coś to umieszcze fotki jak totka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Nie ruszaj tych Tygrysów. Z uwagi na ciągle rosnące ceny paliwa wyciąganięcie nawet tego BMW nie ma sensu :) Jak ten post jest żartem to trzeba stwierdzić ,że bardzo poczytnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Dajcie spokój chłopakowi. Niech lepiej uczy się niż złom wyciąga. Pewnie też koszta renowacji odstraszają go od szarpania zabawki.Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 To niech mi da namiary to ja już będe wiedział co z tym zrobic he,he,he.A może Totka po tej sesji zdjęciowej z piąchą,przebywa tam gdzie pisze się grypsy a nie głupie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 No to jak, świeci mu się ten reflektor czy nie świeci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 chlopaki koniec tematu...totka zrobil wrobil nas w balona ;( pozdro dla sciemniaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Może wydobył i uciekł przed innymi?;ppA tak na poważnie to zapowiadało się ciekawie, może się jeszcze odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Z cala pewnoscia sie odezwie jak sie skonczy zima... ( na biegunie):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawias Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Pokazali na fotce pięknie tablice rejestracyjne, hollywoodzkie uśmiechy przy pozowaniu z faustem a teraz się dziwicie, że się nie odzywają... Oczywiście obym się mylił.Pozdrawiam i czekam na wieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hangedman Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Przeczytałem całego posta od dechy do dechy chłopaki... Żal tego BMW bo sam myślałem że to prawda. Totka to ściemniacz. Piącha go załatwiła;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=306791A moze to Totka robotaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 18 Marzec 2017 Share Napisano 18 Marzec 2017 Pewnie trafił szóstkę w otka" i olał sprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 18 Marzec 2017 Share Napisano 18 Marzec 2017 11 lat.... to chyba rekord.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Marzec 2017 Share Napisano 19 Marzec 2017 Pewnie wolno idzie, bo Niemiec nogę na hamulcu trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 17 Kwiecień 2017 Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Pewnie trzyma i to mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.