Skocz do zawartości

Jak wyciągnąć BMW z wózkiem z jeziora

totka_i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
tak czy innaczej ja czekam dalej ..... moze sie wreszcie cos wyjasni i zobaczymy obszerna relacje zdjeciowa z wydobycia
Napisano
Mam pytanie do Cyrograf15...
mógłbyć mi na mejla wrzycić adres sklepu gdzie kupiłeś swojego neodymka (7cm, 72 kg udźwigu, za 100zł)? będę bardzo wdzięczny. mam ochotę na takiego :)
pozdroofka serdeczne :)
  • 1 month later...
Napisano
Wiosna,słoneczko,śniegi stopniały,woda jeszcze nie kwitnie,Totka czas dmuchać balony he,he,he.
Chyba że BMW-ica razem z lodem się rozpuściła?
Napisano
Totka puściłem dziś jest 6 000 000 do wyjęcia,jak trafię to ,,Totkowi'' kupię tą BMW-cę żeby nie musiał wyciągać,bo coś nam strasznie przycichł.Pozdro...
  • 3 weeks later...
Napisano
panowie co z totką wyciągnoł te bmw czy nie????
chyba niemieszka na syberii że jeszcze czeka na stopnienie lodów :-D
Totka czekamy z niecierpliwością!!
pozdr.ZnaChoR
Napisano
słuchajcie niedaleko mojego domu jest jeziorko w którym jest zatopiona kolumna tygrysów wycofujących się z frontu wchodniego, namierzyłem ją przy pomocy japońskiego radia tranzystorowego-jak narazie nie prowadze poszukiwań bo nie chce przerywać żabich godów. ale jak coś to umieszcze fotki jak totka:)
Napisano
Nie ruszaj tych Tygrysów. Z uwagi na ciągle rosnące ceny paliwa wyciąganięcie nawet tego BMW nie ma sensu :) Jak ten post jest żartem to trzeba stwierdzić ,że bardzo poczytnym.
Napisano
Dajcie spokój chłopakowi. Niech lepiej uczy się niż złom wyciąga. Pewnie też koszta renowacji odstraszają go od szarpania zabawki.
Pozdr. wars98
Napisano
To niech mi da namiary to ja już będe wiedział co z tym zrobic he,he,he.
A może Totka po tej sesji zdjęciowej z piąchą,przebywa tam gdzie pisze się grypsy a nie głupie posty.
Napisano
Pokazali na fotce pięknie tablice rejestracyjne, hollywoodzkie uśmiechy przy pozowaniu z faustem a teraz się dziwicie, że się nie odzywają...
Oczywiście obym się mylił.
Pozdrawiam i czekam na wieści.
Napisano
Przeczytałem całego posta od dechy do dechy chłopaki... Żal tego BMW bo sam myślałem że to prawda. Totka to ściemniacz. Piącha go załatwiła;) Pozdro
  • 10 years later...
  • 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie