jack61 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 http://aukcja.onet.pl/search.php?string=magnes+alnico&description=1&buy=0&new=0&pay=0&country=1Udaj się na najblizszą giełdę elektroniczną i tam dostaniesz jaki będziesz chcial i tanio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Magnes alnico to nie neodymowy, nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 http://www.iee.tu-berlin.de/forschung/permmag/grundlagen.htmlten link rozwiał moje wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ok dzis piatek czekam na jakies relacje :]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 delikatnie panowie delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Jak tu sie nie niecierpliwic......po nocach sie czlowiekowi sni:( .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 poki jeezioro zamarzniete i niema kolegi, niestety nic nie zrobie sam, u mnie -7 stopni na termometrze poki co:( też się niecierpliwie i przepraszam że przedwcześnie narobiłem nadzieii:( pozostaje czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 nie miałem do czynienia z tak dużymi eksponatami wcześniej(nie licząc mostu tylnego od pojazdu pancernego niemieckiego który powędrował do Poznania:) i jednak nie jest łatwe wydobycie takiego czegoś samemu, a ja już myślami byłem z tym klocem na brzegu jeziorka!! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 totka_i ty uważaj, ty dbaj o swoje zdrowie i dobre samopoczucie, bo na razie jak czytam ci tego nie brakuje. Ty przeczytaj uważnie posta ford gpa z wisły".Jak nie będziesz miał papiera na wydobycie, to niejaki wars98 ze swoimi ludźmi już tam tobą i wydobyciem tego pięknego bmw się zajmie, a ty tylko sobie przypomnisz bajeczkę już był w ogródku, już witał sie z gąską..."Powodzenia i myl tropy.A swoją drogą piękna ta fotka z tą pięścią, zazdroszczę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Oj, Tankist, nie strasz chlopaka, bo czuje ze teraz to juz sie nigdy nie dowiemy o losie BMW z jeziora :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 spokojnie, nikt go nie znajdzie,chyba że jakiś inny bo jezior na mich terenach i stawów jest... kilkadziesiąt krótkomówiącO jaką pięść chodzi?? bo nierozumiem:)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 pancerną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Swoja droga konserwator zbytków mojego terenu, oniego chodzi?? znam go i ostanio robił mi ramki z drewna na mapy luftwaffe, i wymieniamy sie czasami militarka itp. O beemce by sie tylko zaśmiał, bo go interesują np. stare mury obronne i renowacje kaplic itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Ok, rozumiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Inaczej gwoli ścisłości zwaną, w kręgach zbliżonych do WH, Panzerfaustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Ciekawy wynalazek ,czy koledzy mogą się pochwalić jak skuteczny on jest, tzn co udało im się do tej pory wyciągnąći jak często znajduje się cokolwiek w ogóle. Pytam bo mam parę dość obiecujących bajorek i dotąd nie wiedziałem jak się za nie zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 wiec kiedy tam bmwica vel emka a moze wska ujrzy nasze oczy ???? moze jakas konkretna data ???pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Widziales dwa trojkatne siedzenia i wozek-cos mi sie wydaje ze to IZ 49!!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 Powiedziano mi że to BMW r51 (najprawdopodobniej) a jaki typ to niemoge sam określić, zreszta koło tego bajora znajduje tylko niemieckie fanty,niesadze żeby ruscy zatopili go. Rozwazaliśmy ze mogły to byc IZ ale nic na to nie wskazuje.co do neodyma na tyce, to zawsze sie z czymś wraca, nietrafiły mi sie rozrywki naszczęście.Zrobiłem nową konstrukcję - nie do zdarcia - foto jutro zamieszczę, jak pospawam niektóre miejsca do końca.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 .....???????:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 otka_i" narobił tylko smaka:( ja tu od tygodnia w ciągłym podnieceniu a tu...Lipa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczor Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 ciężko pomylic iża 49 z BMW R 51.chyba łatwo odróznic singla od boksera...ciekawe tylko czemu podejżewają R 51? może R 61...?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Ja tylko chcialem zapytac czy cos juz wiadomo???:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 no i jak wiadomo cós ??? :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totka_i Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 wiadomo: 15 cm lód :( i popękana skóra na twarzy i ustach od biegania na mrozie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.