Skocz do zawartości

Jak wyciągnąć BMW z wózkiem z jeziora

totka_i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
nie miałem do czynienia z tak dużymi eksponatami wcześniej(nie licząc mostu tylnego od pojazdu pancernego niemieckiego który powędrował do Poznania:) i jednak nie jest łatwe wydobycie takiego czegoś samemu, a ja już myślami byłem z tym klocem na brzegu jeziorka!! :/

totka_i ty uważaj, ty dbaj o swoje zdrowie i dobre samopoczucie, bo na razie jak czytam ci tego nie brakuje. Ty przeczytaj uważnie posta ford gpa z wisły".
Jak nie będziesz miał papiera na wydobycie, to niejaki wars98 ze swoimi ludźmi już tam tobą i wydobyciem tego pięknego bmw się zajmie, a ty tylko sobie przypomnisz bajeczkę już był w ogródku, już witał sie z gąską..."
Powodzenia i myl tropy.
A swoją drogą piękna ta fotka z tą pięścią, zazdroszczę!!!

Swoja droga konserwator zbytków mojego terenu, oniego chodzi?? znam go i ostanio robił mi ramki z drewna na mapy luftwaffe, i wymieniamy sie czasami militarka itp. O beemce by sie tylko zaśmiał, bo go interesują np. stare mury obronne i renowacje kaplic itp.

Ciekawy wynalazek ,czy koledzy mogą się pochwalić jak skuteczny on jest, tzn co udało im się do tej pory wyciągnąć
i jak często znajduje się cokolwiek w ogóle. Pytam bo mam parę dość obiecujących bajorek i dotąd nie wiedziałem jak się za nie zabrać.

Powiedziano mi że to BMW r51 (najprawdopodobniej) a jaki typ to niemoge sam określić, zreszta koło tego bajora znajduje tylko niemieckie fanty,niesadze żeby ruscy zatopili go. Rozwazaliśmy ze mogły to byc IZ ale nic na to nie wskazuje.

co do neodyma na tyce, to zawsze sie z czymś wraca, nietrafiły mi sie rozrywki naszczęście.
Zrobiłem nową konstrukcję - nie do zdarcia - foto jutro zamieszczę, jak pospawam niektóre miejsca do końca.

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie