Romo Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 Hej. prosze o identyfikację ,dodam ,puszka mi coś nie pasuje czyżby to był model 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 wrzuć fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 sorko ,ale miałem mały problem z załadowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 ....jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 ostatniepozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Część twarzowa i pochłaniacz to Luftschutz, czyli obrona przeciwlotnicza, natomiast puszka to nie wiem.http://gasmasklexikon.com/Page/Start01.htmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 Cześć!!!Nie wiem czy to zgodne z regulaminem,jak nie to przepraszam,ile mógłbym za to dać gościowi bo nie chce przepłacić?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Romo
prosze o identyfikację ,dodam ,puszka mi coś nie pasuje czyżby to był model 38
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.