Witam forumowiczów. Choć poszukiwaniami zajmuję się od ładnych paru lat to dopiero dziś i to po ciemku :)) wykopałem swój pierwszy nieśmiertelnik. Akurat w tym temacie jestem laikiem, więc proszę o pomoc w identyfikacji bardziej doświadczonych w nieśmiertelnikowych klimatach. Tak na marginesie to dawny właściciel spotkał się z ruskim moździerzem, bo wkoło były porozrzucane sztućce i monety, ale to już inna historia która pojawi sie w dziale nasze odkrycia. Pozdrawiam Darz dół Grzech
Pytanie
majstergrzech
Witam forumowiczów.
Choć poszukiwaniami zajmuję się od ładnych paru lat to dopiero dziś i to po ciemku :)) wykopałem swój pierwszy nieśmiertelnik. Akurat w tym temacie jestem laikiem, więc proszę o pomoc w identyfikacji bardziej doświadczonych w nieśmiertelnikowych klimatach.
Tak na marginesie to dawny właściciel spotkał się z ruskim moździerzem, bo wkoło były porozrzucane sztućce i monety, ale to już inna historia która pojawi sie w dziale nasze odkrycia.
Pozdrawiam
Darz dół
Grzech
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.