KacperW. Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 Czy zna ktos może jakieś stronki dot. niemieckich oddziałów specjalnych z II WW? Jeśli byłyby tam fajne fotki z ich uzbrojeniem byłoby super.P.S apropos: http://www.gewehr43.com/battle.html
Slate Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Komandosi? Chodzi Ci o FJ? Jesli tak, to poszukaj na forum jest watek z setkami fotografi.Pozdrawiam
Gebhardt Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Czy chodzi o Branderburger'ow? Bo jezeli FJ to Falschimjaeger to nie to.
KacperW. Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 Miałem na myśli po prostu jakieś stronki z fajnymi fotkami FJ, SS, WH- formacji bardziej elitarnych (najlepiej stronki niemieckie) i tylko tylepozdrawiam
zelig Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 O, to z takimi stronami będzie raczej ciężko.
KacperW. Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 masz rację Zelig... stąd moje zaytanie nie ma wielu takich stron
a.korbaczewski Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 a moze jakięś byście zasycili nazwy ogólne dla takich formacji niemieckich (poza branderurgami, bo to chyba mniej komandosi są)Na fedgrau.com nic nie ma na ten temat (na mój gust).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.