Guest Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Czy ktoś wie, co się dzieje na Włodarzu??? Jakieś to wszystko zatajone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 A co ma sie dziac?Wlodarz zostal wydzierzawiony,teren zamkniety.Zapraszamy w czercu na otwarcie:)Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted May 19, 2003 Share Posted May 19, 2003 Scully, przejrzyj forum. Temat wałkowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiek Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 Bocian inne też wycinaj zwłaszcza te nieregulaminoweRic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 Nie wiem jaki jest z Tobą problem ale widzę że prowokacje masz we krwi. Nie udała się prowokacja z Sowimi to przerzuciłeś sie na inny temat. To jak to jest, Rysio czy Mathiew? A może inny login? Czy jest aż taki słaby ruch na Pszczyńskiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny Posted May 20, 2003 Share Posted May 20, 2003 To nie jest takie oczywiste z tym Włodarzem - byłem tydzien temu, pan pilnujący przebąkął, że od czerwca nie będzie otwarte (narazie, póżniej zobaczą) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 pozdrowionka dla Scully:-) hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Howk Yanoosh! A Ty co tu ronisz? :) Pozdrawiam również! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 To kiedy wkoncu jest otwarcie wlodarza?wybieram sie na przelomie czerwca i lipca.Dobrze by bylo aby w tym czasie wlodarz byl juz otwarty,chcialbym zobaczyc coz tam nowy wlasciciel zrobil no i oczywiscie miec jakies foty:)Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Oto jest pytanie! Ja tam się wybieram w przyszłym tygodniu, to postaram się dowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartmann Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Jutro jest otwarcie dla Vip-ówLeszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Hehe dla VIP-ow:)Hartman Ty pewnie nim jestes?Akiedy jest otwarcie dla nie-VIP-ow?Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartmann Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 hehehehehehehehehehehehehe,świetny dowcip.Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Jak powiedzial Hartman dzis bylo otwarcie Wlodarza dla VIP-ow.Czy ktos mial taki zaszczyt i nim byl?Moza powie jakie wrazenia sprawia Wlodarz albo ma jakies fotki???Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hartmann Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Na pewno była zaproszona Joanna i Jarek.Leszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Ze względu na dobro publiczne i większy dostęp do informacji wzywam Joannę do podzielenia się wrażeniami na niniejszym forum. prośbę tą kieruję głosem stanowczym, acz grzecznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Uprzejmie informuję, że to pitolę. Już dwa razy dzisiaj ze szczegółami opisywałam wszystko co działo się wczoraj na Włodarzu i po obu listach nie ma słuchu ani widu. Jak ktos chce cos wiedzieć, to proszę na mój email: j.lamparska@slowopolskie.pl, a zdhjęcia z Nowego" Włodaqrza u mnie na biurku.Joanna Link to comment Share on other sites More sharing options...
alka Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Sz. Panstwo sie nie podniecaja. Jesli ktos widzial Wlodarza, ognisko z kielbasa, czolg w ruchu i VIP-a (np. z KRRiTV), to moze sobie dodac wspomnienia i zaspokoi zainteresowania dot inauguracji. Pozdrawiam alka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 niech ktos wtajemniczony opowie wreszcie w paru slowach jak było na otwarciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 To jeszcze nie było otwarcie, tylko spotkanie informacyjne dla władz i innych zaproszonych gości. Był Piot kruszyński, Pan tadeusz Slowikowski, Jacek Duszczak, Bogdan Rosicki i wielu, wielu innych. W sumie ok. 5O osób. Podziemia maja byc udostępnione najprawdopodobniej w sierpniu. Były trzy przemowy: przemawiał dzierżawca, ejden z dyrektorów i Jacek Duszczak. Opowiedzieli o swoich planach, były kiełbaski, bigos, grochówka i jeżdżący czołg.I tyle.Pozdrowienia JoannaPs. Czy ktoś z Was trafił kiedykolwiek na inicjały betonie koło Kasyna? Napis: VIII 44 HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2003 Share Posted August 17, 2003 Tak! Napis jakiego pani redaktor szuka faktycznie istnieje. Jeśli jest pani nim zainteresowana, to proszę dać znać. PozdrawiamPiotr Lewandowski (Wars98) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalfas Posted August 18, 2003 Share Posted August 18, 2003 Byłem ostatnio w okolicy, otwarcie Włodarza może nastąpić w końcu śierpnia albo we wrzesniu.pozdrowieniaKalfas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2003 Share Posted August 18, 2003 Witam, Kręciłem się przez weekend w okolicy Włodarza - teren jeszcze zamknięty, ogrodzenie i dwa psy. Ten sam właściciel rówież wydzierżawił Sokolec. Teraz pod Włodarzem jest T-55 jako atrakcja dla przyszłych turystów. pozdrawiam serdecznieTomek 84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted August 19, 2003 Share Posted August 19, 2003 Sluchy o tym ze dzierzawca wlodarza chce rowniez wydzierzawic sokolec doszly mnie juz jakis miesiac temu.Z tego powodu jestem bardzo smutny.Z tego co pamietam to p.Szpakowski zagarnol napeno wejscie nr.4,ale i tak sie zawalilo(tak zwane stojakowe)a co z wejsciem nr.3 to juz nie wiem.Doszedlem do wniosku ze powoli zaczyna nam ubywac gor sowich.Powoli nie ma gdzie kopac:(no oczywiscie zostaje nam moszna i wlk.sowaPzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.