Jump to content

Włodarz

Guest Scully

Recommended Posts

Nie wiem jaki jest z Tobą problem ale widzę że prowokacje masz we krwi. Nie udała się prowokacja z Sowimi to przerzuciłeś sie na inny temat. To jak to jest, Rysio czy Mathiew? A może inny login?
Czy jest aż taki słaby ruch na Pszczyńskiej?

To kiedy wkoncu jest otwarcie wlodarza?wybieram sie na przelomie czerwca i lipca.Dobrze by bylo aby w tym czasie wlodarz byl juz otwarty,chcialbym zobaczyc coz tam nowy wlasciciel zrobil no i oczywiscie miec jakies foty:)

Pzdr

Uprzejmie informuję, że to pitolę. Już dwa razy dzisiaj ze szczegółami opisywałam wszystko co działo się wczoraj na Włodarzu i po obu listach nie ma słuchu ani widu. Jak ktos chce cos wiedzieć, to proszę na mój email: j.lamparska@slowopolskie.pl, a zdhjęcia z Nowego" Włodaqrza u mnie na biurku.
Joanna

Sz. Panstwo sie nie podniecaja. Jesli ktos widzial Wlodarza, ognisko z kielbasa, czolg w ruchu i VIP-a (np. z KRRiTV), to moze sobie dodac wspomnienia i zaspokoi zainteresowania dot inauguracji. Pozdrawiam alka.

To jeszcze nie było otwarcie, tylko spotkanie informacyjne dla władz i innych zaproszonych gości. Był Piot kruszyński, Pan tadeusz Slowikowski, Jacek Duszczak, Bogdan Rosicki i wielu, wielu innych. W sumie ok. 5O osób. Podziemia maja byc udostępnione najprawdopodobniej w sierpniu. Były trzy przemowy: przemawiał dzierżawca, ejden z dyrektorów i Jacek Duszczak. Opowiedzieli o swoich planach, były kiełbaski, bigos, grochówka i jeżdżący czołg.I tyle.
Pozdrowienia
Joanna
Ps. Czy ktoś z Was trafił kiedykolwiek na inicjały betonie koło Kasyna? Napis: VIII 44 HP.

• 2 months later...
Tak! Napis jakiego pani redaktor szuka faktycznie istnieje. Jeśli jest pani nim zainteresowana, to proszę dać znać. Pozdrawiam
Piotr Lewandowski (Wars98)

Witam,

Kręciłem się przez weekend w okolicy Włodarza - teren jeszcze zamknięty, ogrodzenie i dwa psy. Ten sam właściciel rówież wydzierżawił Sokolec. Teraz pod Włodarzem jest T-55 jako atrakcja dla przyszłych turystów.

pozdrawiam serdecznie
Tomek 84

Sluchy o tym ze dzierzawca wlodarza chce rowniez wydzierzawic sokolec doszly mnie juz jakis miesiac temu.Z tego powodu jestem bardzo smutny.Z tego co pamietam to p.Szpakowski zagarnol napeno wejscie nr.4,ale i tak sie zawalilo(tak zwane stojakowe)a co z wejsciem nr.3 to juz nie wiem.
Doszedlem do wniosku ze powoli zaczyna nam ubywac gor sowich.Powoli nie ma gdzie kopac:(no oczywiscie zostaje nam moszna i wlk.sowa

Pzdr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information