Skocz do zawartości

Włodarz

Gość Scully

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś wie, co się dzieje na Włodarzu??? Jakieś to wszystko zatajone!
Napisano
A co ma sie dziac?Wlodarz zostal wydzierzawiony,teren zamkniety.Zapraszamy w czercu na otwarcie:)

Pzdr
Napisano
Nie wiem jaki jest z Tobą problem ale widzę że prowokacje masz we krwi. Nie udała się prowokacja z Sowimi to przerzuciłeś sie na inny temat. To jak to jest, Rysio czy Mathiew? A może inny login?
Czy jest aż taki słaby ruch na Pszczyńskiej?
Napisano
To nie jest takie oczywiste z tym Włodarzem - byłem tydzien temu, pan pilnujący przebąkął, że od czerwca nie będzie otwarte (narazie, póżniej zobaczą)
Napisano
Howk Yanoosh! A Ty co tu ronisz? :) Pozdrawiam również!
Napisano
To kiedy wkoncu jest otwarcie wlodarza?wybieram sie na przelomie czerwca i lipca.Dobrze by bylo aby w tym czasie wlodarz byl juz otwarty,chcialbym zobaczyc coz tam nowy wlasciciel zrobil no i oczywiscie miec jakies foty:)

Pzdr
Napisano
Oto jest pytanie! Ja tam się wybieram w przyszłym tygodniu, to postaram się dowiedzieć.
Napisano
Jak powiedzial Hartman dzis bylo otwarcie Wlodarza dla VIP-ow.Czy ktos mial taki zaszczyt i nim byl?Moza powie jakie wrazenia sprawia Wlodarz albo ma jakies fotki???

Pzdr
Napisano
Ze względu na dobro publiczne i większy dostęp do informacji wzywam Joannę do podzielenia się wrażeniami na niniejszym forum. prośbę tą kieruję głosem stanowczym, acz grzecznym.
Napisano
Uprzejmie informuję, że to pitolę. Już dwa razy dzisiaj ze szczegółami opisywałam wszystko co działo się wczoraj na Włodarzu i po obu listach nie ma słuchu ani widu. Jak ktos chce cos wiedzieć, to proszę na mój email: j.lamparska@slowopolskie.pl, a zdhjęcia z Nowego" Włodaqrza u mnie na biurku.
Joanna
Napisano
Sz. Panstwo sie nie podniecaja. Jesli ktos widzial Wlodarza, ognisko z kielbasa, czolg w ruchu i VIP-a (np. z KRRiTV), to moze sobie dodac wspomnienia i zaspokoi zainteresowania dot inauguracji. Pozdrawiam alka.
Napisano
To jeszcze nie było otwarcie, tylko spotkanie informacyjne dla władz i innych zaproszonych gości. Był Piot kruszyński, Pan tadeusz Slowikowski, Jacek Duszczak, Bogdan Rosicki i wielu, wielu innych. W sumie ok. 5O osób. Podziemia maja byc udostępnione najprawdopodobniej w sierpniu. Były trzy przemowy: przemawiał dzierżawca, ejden z dyrektorów i Jacek Duszczak. Opowiedzieli o swoich planach, były kiełbaski, bigos, grochówka i jeżdżący czołg.I tyle.
Pozdrowienia
Joanna
Ps. Czy ktoś z Was trafił kiedykolwiek na inicjały betonie koło Kasyna? Napis: VIII 44 HP.
  • 2 months later...
Napisano
Tak! Napis jakiego pani redaktor szuka faktycznie istnieje. Jeśli jest pani nim zainteresowana, to proszę dać znać. Pozdrawiam
Piotr Lewandowski (Wars98)
Napisano
Witam,

Kręciłem się przez weekend w okolicy Włodarza - teren jeszcze zamknięty, ogrodzenie i dwa psy. Ten sam właściciel rówież wydzierżawił Sokolec. Teraz pod Włodarzem jest T-55 jako atrakcja dla przyszłych turystów.

pozdrawiam serdecznie
Tomek 84
Napisano
Sluchy o tym ze dzierzawca wlodarza chce rowniez wydzierzawic sokolec doszly mnie juz jakis miesiac temu.Z tego powodu jestem bardzo smutny.Z tego co pamietam to p.Szpakowski zagarnol napeno wejscie nr.4,ale i tak sie zawalilo(tak zwane stojakowe)a co z wejsciem nr.3 to juz nie wiem.
Doszedlem do wniosku ze powoli zaczyna nam ubywac gor sowich.Powoli nie ma gdzie kopac:(no oczywiscie zostaje nam moszna i wlk.sowa

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie