kopacz313 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 cześć!!!jestem młodym poszukiwaczem militariów niemieckich z okresu II wojny światowej i mam take pyt gdzie można by się udać żeby cos znaleść ciekawego czy mógł by mnie ktoś pokierować lub podsunąc jakieś informacje np mapki itp. z góry dzięki i pozdro dla wszystkich którzy mi pomogą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 witamksiazki, internet, okoliczni mieszkancy...troche trudu ale sie oplaca, bo poszukiwacze niechetnie zdradzaja swoje miejscowki, a jak cos juz powiedza, to raczej o miejscach juz przekopanych...a jakim regionem jestes zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz313 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 okolice warszawy tak około 100 km od niej i mazury!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 skrobne maila na twoja skrzynkepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 witammaila chcialem wyslac, a tu widze ze brak adresu...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Potwierdzam to co napisał tosh książki , internet , a jezeli juz cos znajdziesz to rozmowa z miejscowa ludnościa.Biblioteka poszperaj na regalach z I i II WW.Proponuję zacząć od tego forum , przeanalizuj dokladnie posty o odkryciach mapa zaznacz i jest to co chciales .Pzdr. Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Jak się jedzie pod Warszawę, to można usłyszeć: Panie, jedźcie tam, tam dużo kopią, bo tu, to nie ;-).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz313 Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 mo e-mail to biker313@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mach Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 tosh, jak możesz to i mi podpowiedź gdzie i coś w ziemi leży. z góry dzięki. mach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 witammach, napisz na maila, jakie okolice ciebie interesuja, moze bede mial info na ten temat,mam pare namiarow...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 cos ciekawego mozesz znalesc nawet na twaniku prezed domem:) a ogulnie to w internecie znajdzisz mapy gdzie sa zaznaczone linie frontu umocnienia itp... powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mach Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 będę musiał zajrzeć głęboko w otchłań sieci, już po kolejnych pustych spacerach po lesie, zaczynam się zastanawiać czy dobrze włączam wykrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Witam Zależy na co się nastawiasz jak na militaria to uzbruj się w cierpliwość i wytrwałość, najpierw biblioteka potem wywiad w terenie, następnie przydało by się troche psychologji, spostrzegawczości (nosa) i łud szczęścia.Jeśli się nastawiasz na inne rzeczy takie jak butelki, kamionka rzeczy osobiste, odznaki, medale to szukaj starych śmietników, w tym przypadku wykrywka nie potrzebna a jedynie szpadel i mała graczka ogrodnicza. a jak znaleźć taki śmietniczek to jest pewien sposób i to pewny troche kopię to wiem, efekty widać na mojej stronce. ten sposób mogę podać na priwa.Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mach Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 dzięki waldi i tosh, odezwę się na priva. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz313 Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2005 a czy koaś ma napiar na linka gdzie śa mapy z liniami frątu bo niewiem gdzie tego szukać jak by coś to niech mi wyśle na e-maila biker313@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 a co to takiego linia frątu" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz313 Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2005 leżeli się chociaż troche interesujesz militarką to powinineneś wiedzieć co to linia frontu !!!!!! pozdro a ja ci nie powiem skorzystaj z wyszukiwarki!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rbl Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 do kopacza: ale jak iglnadon wpisze do wyszukiwarki: frąt" to wyskoczy mu tylko twój post z tego forum ...i cały czas się nicego nie dowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.