kopacz313 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 cześć!!!jestem młodym poszukiwaczem militariów niemieckich z okresu II wojny światowej i mam take pyt gdzie można by się udać żeby cos znaleść ciekawego czy mógł by mnie ktoś pokierować lub podsunąc jakieś informacje np mapki itp. z góry dzięki i pozdro dla wszystkich którzy mi pomogą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tosh Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 witamksiazki, internet, okoliczni mieszkancy...troche trudu ale sie oplaca, bo poszukiwacze niechetnie zdradzaja swoje miejscowki, a jak cos juz powiedza, to raczej o miejscach juz przekopanych...a jakim regionem jestes zainteresowany?
kopacz313 Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 okolice warszawy tak około 100 km od niej i mazury!!!!!!!!!!!!!!!!
tosh Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 witammaila chcialem wyslac, a tu widze ze brak adresu...pozdrawiam
jack61 Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Potwierdzam to co napisał tosh książki , internet , a jezeli juz cos znajdziesz to rozmowa z miejscowa ludnościa.Biblioteka poszperaj na regalach z I i II WW.Proponuję zacząć od tego forum , przeanalizuj dokladnie posty o odkryciach mapa zaznacz i jest to co chciales .Pzdr. Jack61
Boruta Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Jak się jedzie pod Warszawę, to można usłyszeć: Panie, jedźcie tam, tam dużo kopią, bo tu, to nie ;-).Pozdrawiam
mach Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 tosh, jak możesz to i mi podpowiedź gdzie i coś w ziemi leży. z góry dzięki. mach
tosh Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 witammach, napisz na maila, jakie okolice ciebie interesuja, moze bede mial info na ten temat,mam pare namiarow...pozdrawiam
krzycho Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 cos ciekawego mozesz znalesc nawet na twaniku prezed domem:) a ogulnie to w internecie znajdzisz mapy gdzie sa zaznaczone linie frontu umocnienia itp... powodzenia:)
mach Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 będę musiał zajrzeć głęboko w otchłań sieci, już po kolejnych pustych spacerach po lesie, zaczynam się zastanawiać czy dobrze włączam wykrywkę.
waldi550 Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Witam Zależy na co się nastawiasz jak na militaria to uzbruj się w cierpliwość i wytrwałość, najpierw biblioteka potem wywiad w terenie, następnie przydało by się troche psychologji, spostrzegawczości (nosa) i łud szczęścia.Jeśli się nastawiasz na inne rzeczy takie jak butelki, kamionka rzeczy osobiste, odznaki, medale to szukaj starych śmietników, w tym przypadku wykrywka nie potrzebna a jedynie szpadel i mała graczka ogrodnicza. a jak znaleźć taki śmietniczek to jest pewien sposób i to pewny troche kopię to wiem, efekty widać na mojej stronce. ten sposób mogę podać na priwa.Waldek
mach Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 dzięki waldi i tosh, odezwę się na priva. pzdr
kopacz313 Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 a czy koaś ma napiar na linka gdzie śa mapy z liniami frątu bo niewiem gdzie tego szukać jak by coś to niech mi wyśle na e-maila biker313@o2.pl
kopacz313 Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 leżeli się chociaż troche interesujesz militarką to powinineneś wiedzieć co to linia frontu !!!!!! pozdro a ja ci nie powiem skorzystaj z wyszukiwarki!!!!!!!!!!!!!
rbl Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 do kopacza: ale jak iglnadon wpisze do wyszukiwarki: frąt" to wyskoczy mu tylko twój post z tego forum ...i cały czas się nicego nie dowie ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.