Skocz do zawartości

gdzie i ci można znaleść??????

Rekomendowane odpowiedzi

cześć!!!
jestem młodym poszukiwaczem militariów niemieckich z okresu II wojny światowej i mam take pyt gdzie można by się udać żeby cos znaleść ciekawego czy mógł by mnie ktoś pokierować lub podsunąc jakieś informacje np mapki itp. z góry dzięki i pozdro dla wszystkich którzy mi pomogą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam
ksiazki, internet, okoliczni mieszkancy...troche trudu ale sie oplaca, bo poszukiwacze niechetnie zdradzaja swoje miejscowki, a jak cos juz powiedza, to raczej o miejscach juz przekopanych...a jakim regionem jestes zainteresowany?

Potwierdzam to co napisał tosh książki , internet , a jezeli juz cos znajdziesz to rozmowa z miejscowa ludnościa.
Biblioteka poszperaj na regalach z I i II WW.
Proponuję zacząć od tego forum , przeanalizuj dokladnie posty o odkryciach mapa zaznacz i jest to co chciales .

Pzdr. Jack61

Witam
Zależy na co się nastawiasz jak na militaria to uzbruj się w cierpliwość i wytrwałość, najpierw biblioteka potem wywiad w terenie, następnie przydało by się troche psychologji, spostrzegawczości (nosa) i łud szczęścia.
Jeśli się nastawiasz na inne rzeczy takie jak butelki, kamionka rzeczy osobiste, odznaki, medale to szukaj starych śmietników, w tym przypadku wykrywka nie potrzebna a jedynie szpadel i mała graczka ogrodnicza. a jak znaleźć taki śmietniczek to jest pewien sposób i to pewny troche kopię to wiem, efekty widać na mojej stronce. ten sposób mogę podać na priwa.
Waldek

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie