Skocz do zawartości

zdobycie lublina 1944

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Właśnie wróciłem do domu - adrenalina jeszcze działa :D . Wspaniała impreza, zorganizowana w szczytnym celu. Przede wszystkim chciałbym w imieniu swoim jak i całego SRH Wrzesień 39" podziękować 8 PPLeg za zaproszenie nas na tą wspaniałą rekonstrukcję, a także wszystkim grupom, które wzięły w niej razem z nami udział - super się z Wami i przeciw Wam walczyło.

Pod tym linkiem pare fotek:
http://wrzesien39.espox.com/forum/viewtopic.php?p=2797#2797

Pozdrawiam
Przemek kiler"
SRH Wrzesień 39"
  • Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam

Trochę fotek porobiłem i parę filmików.
Zrobię galeryjkę i dam namiary.
Gratuluję udanej inscenizacji .
I trochę mniej słyszę na lewe ucho :))

pozdrawiam
Monti
Napisano
PANOWIE CHCIAŁEM PODZIEKOWAC JESZCZE RAZ ZA PRZYBYCIE WSZYSTKIM GRH Z CZAŁEJ POLSKI CHCE POWIEDZIEC IZ MIMO NIEDOCIAGNIEC OPINIE BYŁY POZYTYWNE MAM NADZIEJE ŻE BYŁO OKI I ŻE MIMO WLAŚNIE PARU INCYDENTÓW TYPU BABCIA NA PLACU TO PRZESZŁO I JAK NA 1 INSCENIZACJĘ W LUBLINIE BYŁO FAJNIE
DZIĘKUJĘ CYTADELI .51PP.7AA.WRZESEŃ 39. I INNYM TYM CO PRZYSZLI NAS WSPOMAGAĆ A TYCH Z LUBLINA INFORMUJE IŻ MAM NAGRANE NA VIDEO TO CO BYŁO NA PLACU I CO BYŁO W TV LUBLIN ,BEDZIEMY MIELI KASETĘ LUB PŁYTĘ Z TV LUBLIN, A CAŁA AKCJA UKAZE SIĘ W KURIERZE LUBELSKIM !!!!!!!JESZCZE RAZ DZIĘKUJE

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie