Skocz do zawartości

Sprzedaz MUSKETEERA - czy warto?

slawekdoman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam kupca na swojego Minelaba Musketeera, ale zastanawiam sie czy warto go sprzedawac. Z wyliczen wychodzi, ze kasy wystarczy mi jedenie na Garretta 1350(mam ok 2300zl). Bardzo prosze o Wasz osad: warto wymieniec musketeera na garretta 1350? Zbieram w zasadzie tylko kolor. Z gory dziekuje !!!
Napisano
To już masz blisko do wielu innych wykrywaczy. Np. Minelaba X-Terra 50.

W GTP nie ma kompensacji wpływu gruntu, więc jest to wykrywacz raczej dla mniej zaawansowanych.

proscan
Napisano
czesc , mialem ten sam problem -sprzedac i kupic nowa cewke do GTI , czy zostawic??- muszkieter zostal dla mojej laski, a teraz zaczyna nim wyjmowac takie monetki ze ja ze swoim GTI wymiekam haha. poza tym mam do niego sentyment...
pozdro tom
Napisano
hmmmm.....to ciekawe, wiesz, ze nie jestes pierwsza osoba, ktora mi mowi cos takiego.
- zostawilem i teraz syn biegal(albo jakis znajomy) i cholera czasami ma lepsze wykopki niz ja.
Moze faktycznie cos w tym jest?!?!?
Napisano
Ja mam muszkietera i zostawiam go sobie na monetki jak dla mnie sprzęt jest ok. teraz zbieram na coś na militarkę bo muszkieter się za bardzo nie nadaje na złom" słaby zasięg w allu:)) Może master hunter CX plus z dużą cewką lub fisher 1270.??? lub cos innego.
Napisano
Przyznaję bez bicia że nie:))) ale nawet z ustawioną dyskryminacją na godzinie 11 f1 z zaślepkami ebonitowymi zostały bez problemu wykryte. Pzdr. Krzychu
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie