sopel69 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 fakt TIX wyraziłem się zamało precyzyjnie ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Taki sam efekt będzie z samym kwaskiem i srebną monetką:))) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Panowie albo jestem ślepy albo na zdięciu u konkuręciji to dwie różne monety. Napisy po lewej stronie są wklęsłe a po prawej wypukłe , rant też się różni. A wg. mnie jedna jest srebrna a druga miedziana. co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 filipe75 to ta sama moneta na 100%Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.