zukowsky Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 Z tylu : Ferd.Hoffstatter orden fabrik Bonn. 800, ksiezyc i jakis domek. Czy jest to popularna odznaka? Mam klopot z okresleniem jej wartosci bo ostatnio nie wystepowala na allegro.PozdrawiamPiotr
zukowsky Napisano 21 Listopad 2005 Autor Napisano 21 Listopad 2005 Dziekuje. Ze 800 oznacza probe to sie domyslalem. Moze wiecie jeszcze czy jest ona popularna???????? (czy spotkaliscie sie juz kiedys z taka odznaka?).PozdrawiamPiotr
grba Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 Pruska odznaka kolejowa pamiątkowa za 25 lat służby srebro 800, na szpilce, producent Wagner & Sohn, Berlin50 euro
zukowsky Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 Z tylu : Ferd.Hoffstatter orden fabrik Bonn. 800, ksiezyc i jakis domek. Czy jest to popularna odznaka? Mam klopot z okresleniem jej wartosci bo ostatnio nie wystepowala na allegro.PozdrawiamPiotr
maxikasek Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 znaczek kolejarski, korona oznacza że z jakiejś monarchii- może pruska, 25- to chyba lata pracy.
Pytanie
zukowsky
Z tylu : Ferd.Hoffstatter orden fabrik Bonn. 800, ksiezyc i jakis domek. Czy jest to popularna odznaka? Mam klopot z okresleniem jej wartosci bo ostatnio nie wystepowala na allegro.
Pozdrawiam
Piotr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.