Jump to content

Rzeczka - odcinek 1402 - autobanh

Rysiek

Recommended Posts

Ciąg dalszy telenoweli.
Teraz to się zdziwicie. No chyba że macie temat opanowany.
Więc naprzeciwko sztolni w Rzeczce w lesie w masywie Wlk.Sowy nad nową drogą biegnie AUTOSTRADA.
Tylko błagam nie mówcie, że jej nie widzieliście, bo to nie jest na moje palpitacje serca.
Ric

Bocian , czy mógłbys uzyc swojego autorytetu i cos zrobic z bajkami na forum?
Albo niech gość o ksywie Rysiek opublikuje te zdjęcia, albo niech sobie daruje opowiadanie basni, bo kiepsko mu idzie.

Tolerancyjny jestem do bólu ale po rewelacjach poprzednich i obecnych jestem za interwencją Bociana w te ulęgałki !!!
Qaz

Panowie dlaczego się tak naprężacie ?
Czyż to co piszę nie jest fascynujące ?
Zdradzam Wam pewne ciekawe fakty a Wy co ?
No i dlaczego tak robicie ?
Dlaczego nie odpowiadacie merytorycznie ?
Wierzę w mądrość i roztropność gościa zwanego Bocianem.
Skoro nie interweniuje to może ma wątpliwości.
Jestem od niedawna na forum ale zauważyłem, że ten Bocian to jakaś Alfa i Omega.

QAZ chce mnie obrazić. Ja mam oryginalną niemiecką mapę z zaznaczoną drogą o nazwie autobahn".
Jeśli QAZ nie odwoła swojego postu to już więcej się nie odezwę. I wtedy będziecie mogli pisać i czytać o Włodarzu, że go zamknęli, że nie ma klimatu, utyskiwać itd. itp.
Ric

Przedstaw swoje rewelacje, jestem ich bardzo ciekaw !!! Bardzo mocne z mojej strony wątpliwości, podkreślam bardzo mocne bierzesz za obrazę !!! Szkoda bo założyłem, że teraz przedstawisz dowody a tu rozczarowanie bo się obraziłeś. Pewnie na złość mamie sobie odmrozisz uszy ?
Qaz

I jakoś nikt nie wskazał podobnego miejsca gdzie w małej dolince płynie rzeka a po jej brzegach biegnie asfaltowa droga.
Ja np. szedłem drogą zwaną dumnie autobahn". Czyli jest nawet trzecia droga. I istnieje do dzisiaj. Może Rysiek jest po prostu Profi".
M

Zaraz jakiś profan" napisze,że Rysiek Mathew i Jagoda to ta sama osoba.

Dzięki Jagoda za pytanie. Podtrzymałeś mnie tym na duchu. Sorki, że tak póżno odpowiadam : autobanh" zaczyna się na Przełęczy Walimskiej i biegnie w kierunku płd-wsch. mniej więcej wzdłuż poziomicy.
Przecina szlak PTTK na Wlk. Sowę. Kończy się na wysokości domu wczasowego Krokus. W okolicy jest ciekawy znak waloński" . Widziałeś go, a może potrafisz zinterpretować ? Jeśli chcesz postaram się udostępnić Ci mapę i zdjęcia lotnicze.

Pazdrawliaju Ric

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information